Vanaf nu barbecueën we binnen..

Eerlijk is eerlijk: de zomer van 2012 was niet de warmste en droogste ooit. Vervelend voor iedereen die in een tentje rondtrok, wilde fietsplannen had of gewoon lekker in de tuin wilde barbecueën. Voor die laatste groep lezers vonden we echter iets handigs, waarmee je zelfs in de winter nog zomer kunt vieren: de indoor bbq van Brassé.

Verwarming via het gasfornuis

De Brassé Indoor Element BBQ, zoals het apparaat voluit heet, is een barbecue voor binnenshuis. Voor de allesdoordringende geur van briketten en de prikkende rook hoef je niet bang te zijn: de bbq maakt gebruik van je gewone gasfornuis om lavastenen te verwarmen. Je zet de grill aan z’n handvat op je kookplaat, laat de stenen warm worden, legt er je ribeye op en wachten maar…
Dankzij een vernuftig systeem kun je de grill in hoogte verstellen, zodat je ook het eindresultaat van je gebarbecuede vlees nog onder controle hebt.
Kosten: $225 per stuk.

Lees de reacties of reageer zelf op dit artikel