3D-tegels in je keuken

3d tegels in de keuken

We hebben al veel geschreven over tegels in je keuken, over wandtegels voor achter je keuken en over alle trends waaraan ook keukentegels onderhevig zijn. Maar waar we nog nooit eerder over schreven, is over 3D-tegels. Hoe kan het ook anders: het is een nieuwe mogelijkheid voor mensen die van gekkigheid niet weten wat ze met hun geld moeten doen. En die mensen bezoeken wellicht ook KeukenErvaringen.nl. Daarom besteden we nu aandacht aan 3D-tegels. Voor in de keuken.

Nieuwe decoratietrend

De 3D-tegels zijn, als we toonaangevende internationale media mogen geloven, een nieuwe trend op het gebied van decoratie. De tegels, voorzien van prachtige beelden, zijn niet zozeer bedoeld om je keuken aantrekkelijk te maken als wel om je het gevoel te geven dat je totaal ergens anders bent – en niet in je keuken. De tegels zijn voorzien van een speciaal motief, zoals een natuurfoto, en kunnen worden aangevuld met een transparante folie die je op je keukenkastjes kunt aanbrengen om het geheel te maken. Zo kun je, zoals je hierboven ziet, een prachtige oceaan op je keukenvloer aanbrengen, terwijl je op je wanden en keukenkastjes een folie aanbrengt met de rest van je scene. Als je niet beter wist, zou je geloven dat je inderdaad op een onbewoond eiland bent aanbeland. Met magnetron en koelkast – dat dan weer wel.

3D-tegels in je keuken: nuttig?

Eigenlijk vinden we de 3D-tegels zinloos. Natuurlijk, smaken verschillen, maar waarom zou je de hele keuken zo veranderen dat het lijkt alsof je op een tropisch regenwoud loopt? Dat kan in het echt toch ook niet? En waarom zou je jezelf het idee geven dat je op een bounty-eiland leeft? Je keuken wordt toch niet groter van die weidse blikken? Alleen maar drukker.
Niet nuttig dus, die 3D-tegels. Om te voorkomen dat je snel uitgekeken raakt op je keuken en om niet door te draaien, kun je maar beter een rustig ontwerp nemen waarmee je de komende 15 jaar vooruit kunt. Natuurlijk zijn 3D-tegels leuk en op imperiaele.com staan heel inspirerende voorbeelden. Maar voor een keuken zien we geen mogelijkheden.

En mocht je van gekkigheid niet weten wat je met je geld moet doen, dan adviseren we je om gewoon nieuwe tegels te kopen …

Lees de reacties of reageer zelf op dit artikel