Afwassen als een prof met RealLife® vaatwasser

Smaken verschillen maar hier op de redactie van KeukenErvaringen.nl is afwassen niet de meest favoriete bezigheid. Wij verdwijnen na de maaltijd liever naar de bank om vanachter de laptop inspiratie op te doen voor nieuwe keukenartikelen. Dat zal, als het aan Electrolux ligt, ook zo blijven: het merk komt met een nieuwe vaatwasser die innovaties uit de professionele keuken nu ook bij de gewone mens in huis brengt

Alles-in-één-vaatwasser

De nieuwe Electrolux-vaatwasser is aan de buitenkant niet bijzonder. Van binnen is er echter veel ruimte, waardoor je zowel je kleine als grote voorwerpen met gemak kwijt kunt. Zet je de vaatwasser aan, dan berekent-ie zelf hoeveel water nodig is om je vuile vaat weer schoon te krijgen. Zo kiest de vaatwasser zelf het energieniveau, de temperatuur en het programma. Na de afwas (en afdroog) springt het apparaat in de standbymodus. Uniek is dat de RealLife®-vaatwasser dan helemaal geen energie verbruikt: je hebt dus niet te maken met druppelstroom.

Vaat van boven en onder schoon

Een leuke noviteit uit het professionele keukenapparatuur segment is een sproeiarm met dubbele rotatie en een zogenaamde TopShower. Tijdens het wassen draaien en spoelen deze mechanismen, zodat je vaat van binnen, buiten, boven en onder weer helemaal schoon is. We hebben het systeem nog niet kunnen testen, maar verwachten geen aangekoekte etensresten, sporen en andere veiligheden meer.
Wat ons betreft, is dit het begin van een nieuwe trend: steeds meer professionele keukenapparaten voor gewone consumenten.

Lees de reacties of reageer zelf op dit artikel