ASWA keukens

Aswa-keukens

ASWA keukens is een echt familiebedrijf en in 1977 zijn ze begonnen met het verkopen van keukens. Het bedrijf is groot geworden met mond-tot-mond reclame. Vandaag de dag merk je nog steeds dat ze een tevreden klant belangrijk vinden. Met meer dan 40 jaar ervaring in de keukenbranche hebben ze een uitstekende vakkennis. Vanuit deze basis helpen ze je bij het ontwerpen van je droomkeuken. Met een team van eigen monteurs weten ze elk ontwerp in huis te installeren. Door met eigen monteurs te werken kunnen ze de hoge standaarden van ASWA in de praktijk brengen. ASWA keukens verkoopt naast A-merken een eigen huismerk. Je kan zo de stijl van een A-merk in huis halen tegen een huismerk prijs.

Het keukenaanbod van Aswa

Elke keuken wordt volledig op maat ontworpen. Verschillende wensen kunnen in de keuken verwerkt worden. De stijlen die je bij ASWA keukens tegenkomt zijn: Industrieel, Modern, Design, Landelijk en Klassiek. De mogelijkheden zijn eindeloos, doordat iedere keuken op maat gemaakt wordt. Het belangrijkste is dat je uiteindelijk je droomkeuken krijgt. Naast de huiscollectie kan je kiezen voor een merkkeuken van Siematic of Eggersmann. In de keuken kan je kiezen uit verschillende A-merken keukenapparatuur. Je kan bij ASWA keukens kiezen uit: ABK, AEG, ATAG, Bauknecht, Bora, Boretti, Etna, Miele, Novy, Siemens, whirlpool, Franke, Floww, Wolf, Quooker, Piit Cooking, Pelgrim en Liebherr.

4 Vestigingen Aswa keukens

ASWA keukens heeft inmiddels vier vestigingen in Nederland. Er is een vestiging in Dordrecht, Helmond, Hilversum en Uden. De vestiging in Helmond is van maandag tot en met vrijdag geopend van 09.00 tot 18.00. Op zaterdag is de winkel van 09.00 tot 17.00 geopend. De vestigingen in Hilversum, Dordrecht en Uden zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 geopend. Deze vestigingen zijn ook op zaterdag geopend van 09.00 tot 17.00. Op donderdag is er koopavond tot 21.00 in Hilversum en Dordrecht. In Uden en Helmond is er koopavond op vrijdag. Op aanvraag is het mogelijk om op een andere avond af te spreken. Regelmatig is er ook een koopzondag dit staat altijd aangegeven op de website. Voor een bezoek aan de showroom en het ontwerpen van een droomkeuken is het slim om een afspraak te maken.

Klantervaringen Aswa keukens

ASWA Keukens werkt samen met de Feedback company voor het verzamelen van klantervaringen. Op de site staat een link naar de Feedback company. ASWA Keukens scoort hier gemiddeld een 9,2. Op de onafhankelijke kritische website Qasa scoort het bedrijf een 9. Per vestiging kan hier een review achtergelaten worden.

 

https://www.feedbackcompany.com/nl-nl/reviews/aswa%2dkeukens/

http://www.qasa.nl/ervaringen/aswa-keukens-140

 

 

 

 

Lees de reacties of reageer zelf op dit artikel