Bemmel en Kroon

Logo-Bemmel-en-Kroon

Bemmel en Kroon is een familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring in de keukenbranche. Het bedrijf doet er alles aan om een uitstekende service te leveren tegen een scherpe prijs. Klanten komen altijd bij het bedrijf terug als ze weer een nieuwe keuken nodig hebben. In het klantenbestand zitten zelfs klanten die al meer dan vier keer een nieuwe keuken hebben laten plaatsen door Bemmel en Kroon. Naast de laagste prijs leveren ze kwaliteit en wordt de keuken gratis ingemeten. Als één van de weinige keukenzaken vragen ze zelfs geen aanbetaling voor het plaatsen van een keuken. Er zijn in totaal drie vestigingen waar je terecht kan bij Bemmel en Kroon.

Het aanbod van Bemmel en Kroon

Alle denkbare stijlen zijn mogelijk bij Bemmel en Kroon. Je kan kiezen uit: Landelijk, Modern, Tijdloos, Hout, Design, Greep loze, hoogglans en luxe design keukens. Door gebruik te maken van de nieuwste software maken ze een keuken op maat van je woning. Hierbij wordt rekening gehouden met je eigen wensen en budget. Dankzij de scherpe prijzen kan iedereen slagen voor een nieuwe keuken. In de showroom staan meer dan 50 verschillende keukens opgesteld. In de showroom kan je ook alle inbouwapparatuur in het echt zien. Bemmel en Kroon werkt met AEG, Zanussi, Bauknecht, Miele, Boretti, Smegg, Liebherr, LG, Samsung, Whirlpool, Atag, Bosch, Etna, Pelgrim, Novy, Siemens en Electrolux. De keukens zijn verkrijgbaar in verschillende prijssegmenten. Je kan kiezen voor een budgetkeuken of een luxe design keuken.

Vestigingen keukenzaken

Bemmel en Kroon heeft drie vestigingen. Er zit een vestiging in Den Haag, Zoeterwoude en Cruquius. De winkels zijn iedere dag geopend en regelmatig zijn er speciale koopzondagen. Alle vestigingen hebben op donderdagavond koopavond behalve de vestiging in Cruquius. De vestiging in Cruquius heeft koopavond op vrijdag. De winkels zijn voor de rest iedere dag van 09.30 tot 18.00 geopend. Alleen op zaterdag gaan de winkels om 17.00 dicht.

Klantervaringen Bemmel en Kroon

Bemmel en Kroon werkt samen met verschillende onafhankelijke beoordelingssites. De klantervaringen zijn positief. Kieskeurig.nl geeft de winkel gemiddeld een 9. Het gemak, service en de kwaliteit worden als pluspunten genoemd. Bij de kritische website Qasa scoren de winkels gemiddeld een 9. Volgens de klanten scoort de keukenzaak uitstekend. Op de onafhankelijke website van Trustpilot scoort de winkel een 8,9. De klantervaringen zijn bij drie onafhankelijke websites enthousiast en positief!

https://www.kieskeurig.nl/winkels/bemmel_en_kroon/reviews

http://www.qasa.nl/ervaringen/bemmel-en-kroon-45

https://nl.trustpilot.com/review/shop.bemmel-kroon.nl

 

 

 

Lees de reacties of reageer zelf op dit artikel