Bertazzoni fornuizen

Bertazzoni-fornuizen

Hobbykoks die houden van robuust en Italiaanse gave kleuren, komen bij een Bertazzoni fornuis uit. Wil je een oven op gas, elektrisch of combineer je beide functies graag in één hybride variant? Kies uit 3 series in diverse varianten. La Dolce Vita!

Geschiedenis van Bertazzoni fornuizen

In 1882 bouwde Francesco Bertazzoni zijn eerste hout gestookte fornuis in Guastalla, het hart van Emilia Romana in Italië. Inmiddels is Bertazzoni een van de oudste fornuizenfabrikanten van Europa, gebruikmakend van hypermoderne productiefaciliteiten, geïnspireerd door de auto-industrie. Zij exporteren hun fornuizen, ovens en kookplaten naar ruim 40 landen wereldwijd.

Prijsklasse Bertazzoni fornuizen

De prijsklasse van Bertazzoni bevindt zich in de Top-klasse vanaf € 2.400,00 tot € 7.200,00

De toppics van een Bertazzoni

Design in gave kleuren
Een echte Italiaanse Bertazzoni kan geleverd worden in diverse klassieke of hippe lakkleuren. Daardoor worden de robuuste kookfornuizen ook meteen designfornuizen.

Koken op gas met regelprecisie of inductie

Bij elk Bertazzoni fornuis kun je kiezen uit inductie of multifunctionele gasbranders (naar keuze in aluminium of messing) die met een vermogen van 0,3 tot 5 watt heel precies geregeld kunnen worden.

3 Soorten ovens

Elk fornuis kan uitgerust worden met 1 tot 3 ovens. Een Hybride gasoven gebruik je als je regelmatig gerechten bereidt waarbij de natuurlijke vochtigheidsgraad behouden moet blijven. De ventilator zorgt voor een goede verdeling van de warmte op één of meer niveaus. Voor koken van traditionele recepten kan de oven ook zonder ventilator gebruikt worden. Bij de multifunctionele elektrische oven kun je uit 11 functies kiezen.

Frame in hoogte verstelbaar middels stelpoten

De basis voor elk Bertazzoni fornuis is een sterk frame voorzien van stelpoten die in hoogte verstelbaar zijn conform jouw wensen of uit te lijnen is op de hoogte van het aanrechtblad.

Eenvoudig te reinigen

De gaskookplaten van Bertazzoni hebben een RVS vangschaal uit één geheel, zonder naden of schroeven waar vuil in kan nestelen, waardoor deze eenvoudig gereinigd kan worden. Daarnaast is om die reden ook de volledig glazen binnendeur eenvoudig te verwijderen.

Extra zware ovenroosters en telescoopgeleiders

Sommige fornuizenseries hebben extra zware ovenroosters en een set telescoopgeleiders in elke ovenruimte.

Draaispit

De 30 en 40 cm ovens zijn uitgerust met draaispit.

Geruisloze sluiting ovendeur of lade

De ovendeuren en uittrekbare lades in sommige modellen zijn voorzien van Soft Motion sluiting waardoor de deur niet dicht klapt.

Kerntemperatuurmeter

Een aantal modellen zijn uitgerust met een digitale programmaklok met kerntemperatuurmeter (niet op Hybride ovens). Eenvoudig te bedienen geeft de kerntemperatuurmeter een extra dimensie aan het koken, namelijk controle over je gerecht voor een optimaal resultaat.

Sudderbranderdeksel

De optionele Ultra sudderbranderdeksel is toe te passen op de sudderbrander voor delicaat sudderen.

Energie-efficiency

Bertazzoni is bewust bezig met het belang van energie-efficiency en het effect op het milieu en klimaat. De laatste technologie wordt toegepast om energieverbruik te optimaliseren op elk Bertazzoni product.

99% recyclebaar

99% van de gebruikte materialen, inclusief de verpakkingen zijn recyclebaar.

Afzuigkappen en achterwanden

Bertazzoni levert naast fornuizen ook bijpassende afzuigkappen en achterwanden.

Informatie:

Voor meer informatie: de Nederlandse importeur is KItchentech B.V uit Velp te Gelderland:

Lees de reacties of reageer zelf op dit artikel