Boretti fornuis

Boretti-fornuis-

Welke kookliefhebber vindt het niet het niet fijn om zijn eigen fornuis samen te stellen? Bij Boretti kan dat naar jouw smaak. Aan de hand van jouw eisen wordt functionaliteit gecombineerd met Italiaans design. Jouw Boretti dus. La Dolce Vita kan beginnen!

Geschiedenis van Boretti

In 1995 zag het eerste Boretti fornuis het levenslicht onder leiding van Bob Brilman die het Nederlandse bedrijf de Italiaanse naam gaf. De fornuizen van Boretti werden en worden nog steeds geproduceerd in Italië. Het traditionele fornuis moest steeds meer plaats maken voor een designvariant uit Italië in een hippe kleur, waar de keuken vervolgens omheen werd gebouwd en fungeerde als blikvanger in de keuken. In de loop van de jaren ging Boretti ook andere keukenapparatuur leveren en is bezig met een Internationale opmars.

Prijsklasse Boretti fornuizen

De prijsklasse van Boretti begint in de Top-klasse vanaf € 2.000,00 en loopt op naar de Supertop-klasse tot € 13.000,00

De topics van een Boretti

Je kunt je fornuis zelf samenstellen: kies de afmetingen van 60 tot 150 cm, de kleur, de hoeveelheid ovens (1 tot 3), de grootte van de oven, de ovendeur, de grepen etc. Hierdoor ontstaan heel veel mogelijkheden.

Alle branders van een Boretti gasfornuis zijn van messing zodat een optimale geleiding en verbranding van het gas gewaarborgd wordt. Het vermogen van de branders varieert naar keuze van een 1,8 kW gasbrander naar een 4,3 kW wokbrander. Ook een vispanbrander behoort tot de mogelijkheden. Ieder Boretti gasfornuis is voorzien van duurzame gietijzeren pannendragers.

Bij de meeste Boretti fornuizen kan je kiezen voor meer ruimte tussen je branders zodat je meer grote pannen bij elkaar op de kookplaat kunt zetten.

Ook Boretti gasoven

Naast de elektrische oven kun je bij Boretti ook kiezen voor een gasoven. Handig als je meerdere ovens kiest. Bij een gasoven komt er wat vocht vrij in de ovenruimte waardoor gerechten niet uitdrogen en bijvoorbeeld brood en deegwaren goed tot hen recht komen.

Je kunt kiezen uit diverse opties: magnetronfunctie, draaispit, turbowarmte (snel pizza’s bakken) in de oven of fry-top op de kookplaat. De ovens bieden royale capaciteit, naar keuze en zijn veilig door de koele ovendeuren en wanden.

Boretti keukenapparatuur voor binnen en buiten

Boretti maakt naast fornuizen ook bijpassende afzuigkappen en achterwanden. Ook levert Boretti kookplaten, koel/vrieskasten, vaatwassers, wijnklimaatkasten, inbouwapparaten, kranen en klein huishoudelijke apparatuur voor binnen. Voor de buitenkeuken en BBQ kun je ook bij Boretti terecht.

Voor meer informatie kun je terecht bij Boretti B.V., De Dollard 17, 1454 AT Watergang of bezoek je de showroom.

Lees de reacties of reageer zelf op dit artikel