Bosch ‘helpt consument’ in nieuwe showroom

Nieuwe Bosch Showroom Overview1

Bosch opende maandag 29 mei zijn nieuwe showroom in Hoofddorp. De 700 m2 grote, twee verdiepingen tellende ruimte in Inspiratiehuis 20|20 biedt klanten en bezoekers volgens het merk “een dynamische Bosch-ervaring” en helpt consumenten bij het kopen van hun nieuwe keuken.

Het is de eerste Bosch-showroom ter wereld die volgens een nieuw concept is ingericht. In de inspirerende toonzaal, waarin series van apparaten centraal staan, kunnen bezoekers alle keukenapparatuur bekijken. Ze mogen de huishoudelijke producten als Bosch fornuizen, kookplaten enz. zelf uitproberen en krijgen deskundig advies.

27.000 bezoekers in Bosch showroom

In het bijzijn van een groot aantal genodigden werd de volledig vernieuwde showroom officieel geopend door Ronald Wassenaar, CEO van BSH Huishoudapparaten, en Executive Vice President Bosch Jörg Gieselmann. Eerstgenoemde blikte terug: “Vijf jaar geleden openden we dit Inspiratiehuis en dat was toen best wel gewaagd. Inmiddels kunnen we zeggen dat het een geslaagde keuze is. De consument weet ons te vinden. Afgelopen jaar hadden we 27.000 bezoekers.”

Hubert de Haan, director Bosch Nederland: “De keuken is het centrale vertrek in het huis. Het kopen van een keuken wordt echter door veel consumenten als lastig ervaren. Dat is jammer. Wij van Bosch helpen u bij het aankoopproces van een nieuwe keuken die naadloos aansluit bij uw wensen.”

Mykie (My Kitchen Elf)

In de showroom worden de huishoudapparaten overzichtelijk en seriematig gepresenteerd. Er is een uitgebreide afdeling koken & bakken en daarnaast zijn koelen & vriezen, een divisie wassen en drogen, vaatwassen enzovoort te vinden. Veel aandacht wordt besteed aan de nieuwste ontwikkelingen, zoals connectivity en smart home. Eén van de blikvangers tijdens de opening was Mykie (afkorting van ‘My Kitchen Elf’): uw persoonlijke assistent in de keuken.

Het grappige robotje, dat werkt op stemherkenning, helpt u bij de dagelijkse keukenroutine. Zo kan hij de inhoud van de koelkast laten zien of de oven alvast aanzetten. In de VS en ook in andere landen is een variant van de keukenrobot al een daverend succes. In ons land is vooralsnog sprake van een prototype. Het is nog niet bekend of en wanneer ‘Mykie’ hier te koop zal zijn en hoeveel hij gaat kosten.

Meer informatie  Bosch showroomNieuwe Bosch Showroom Overview1

In de showroom in Hoofddorp zijn altijd deskundige medewerkers aanwezig om uitleg en informatie te geven over de producten. Er wordt geadviseerd vooraf een afspraak te maken, maar ook zonder afspraak is iedereen welkom. De showroom (waar regelmatig workshops en kookdemonstraties worden gegeven) is elke dinsdag tot en met zaterdag geopend van 09.30 tot 17.00 uur en één keer in de maand ook op zondag. Kijk voor meer informatie of het maken van een afspraak op: www.inspiratiehuis2020.nl.

Lees de reacties of reageer zelf op dit artikel