Brugman keukens

Brugman-keukens-logo

Historie

Brugman Keukens begon ooit als onderdeel van een doe-het-zelf winkel in Dordrecht. In 1971 opende als ze voor het eerst een eigen vestiging. Oprichter H.J.C. Brugman verkocht in het begin vooral eenvoudige keukenblokken. Vanaf de eerste dag stond advies en service hoog in het vaandel. Volgens de oprichter moest dit het visitekaartje van het bedrijf worden. In de jaren die volgde werd de kwaliteit van de keukenblokken verhoogd en werden de keukens uitgerust met luxe apparatuur. Een tweede vestiging opende in 1977 in Capelle a/d IJssel. Al snel volgde meerdere vestigingen verspreid over Nederland. In 1988 waren er al meer dan 20 Brugman keukenzaken. Sinds 2014 zijn er meer dan 35 vestigingen verspreid over Nederland. Bij Brugman kan de consument tegenwoordig terecht voor een totaalconcept. Van keukens tot badkamers en sanitair. Brugman Keukens is onderdeel van de Mandemakers Groep.

Het keuken aanbod

Brugman heeft keukens in verschillende prijsklasse. Een goedkope keuken is mogelijk tot € 5.000. Elke keuken wordt voor een klant persoonlijk samengesteld. U kan bijvoorbeeld kiezen voor een landelijke uitstraling, design keuken, moderne keuken of een klassieke keuken. Er zijn zelfs keukens beschikbaar vanaf € 10.000. Gemiddeld liggen de prijzen tussen de € 5.000 en € 9.000. De prijs is afhankelijk van uw wensen en apparatuur. Als u kiest voor Miele, dan bent u uiteraard meer kwijt dan bij Whirlpool. U bepaalt zelf welke apparatuur in de keuken verwerkt wilt hebben. U heeft bij Brugman uitgebreid de keuze uit merken als: Smeg, Quooker, Miele, Siemens, Whirlpool, Boretti, Atag, AEG en IGNIS.

Vestigingen brugman keukens

Brugman Keukens heeft 35 vestigingen verspreid over Nederland. De vestigingen zijn te vinden in: Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Assen, Barendrecht, Breda, Capelle, Den Bosch, Den Haag, Ede, Emmen, Goes, Groningen, Heerlen, Hengelo, Hilversum, Hoofddorp, Hulst, Leeuwarden, Nijmegen, Purmerend, Roermond, Roosendaal, Rotterdam, Son, Tilburg, Utrecht, Venlo, Wateringen, Zaandam, Zoeterwoude, Zutphen en Zwolle. Een groot aantal vestigingen zijn ook op zondag geopend. Ze hebben ook allemaal één koopavond in de week. Er zijn een aantal vestigingen op maandag gesloten. Voor meer informatie over de openingstijden kan u kijken op de website van Brugman.

Klantervaringen

Op de website van Brugman kan u meer dan 1.000 beoordelingen lezen over de verschillende filialen en natuurlijk de kwaliteit keukens. Iedereen mag hier z’n beoordeling achterlaten zowel positief als negatief. Op hun eigen website scoort Brugman gemiddeld een 8,1. Op de website Qasa zijn de beoordelingen minder positief en scoort de keukenzaak gemiddeld een 5,1. Op de website Wugly wordt er een beoordeling achtergelaten per vestiging. Het gemiddelde ligt hier wel op een 8,1.

http://www.qasa.nl/ervaringen/brugman-28

https://www.wugly.nl/bedrijven/204/brugman-keukens-badkamers/

Lees de reacties of reageer zelf op dit artikel