Hoe cool, een camera in je koelkast

Een-camera-in-je-koelkast

Het overkomt je vast wel eens: je staat in de supermarkt en bent compleet vergeten wat je nu wel en niet in je koelkast had. Gadgetfabrikant Quirky wil een einde aan die situatie maken en werkt hard aan een camera voor in je koelkast. Zo kun je snel even op je smartphone checken wat je nou wel en niet moest meenemen…

Camera in je koelkast

Het idee van de camera in de koelkast is nog in de conceptfase. De camera is dus nog niet echt verkrijgbaar. Niettemin wordt er hard aan het concept gewerkt en is de kans groot dat je ‘m binnenkort voor zo’n € 15 kunt kopen.
Voor dat geld heb je dan een geniaal product: een camera die je in je koelkast bevestigd en waarmee je via je smartphone de inhoud van je koelkast kunt bekijken.

Camera in je koelkast: een goed idee?

Tot op heden is het, nog niet gerealiseerde, concept van de camera vooral leuk voor nerds en geeks: mensen het wijs vinden om de inhoud van de koelkast in de supermarkt te bekijken.
Niettemin kan het concept ook de wat minder technologisch geavanceerde consument helpen om even snel te kijken wat hij/zij nu wel en niet uit de supermarkt moet meenemen. De enorme vlucht die smartphones en data-abonnementen op dit moment nemen, vormen wel een zekere garantie voor de verkoop van de camera.
En dankzij de bestendigheid van de camera tegen lage temperaturen kun je ‘m natuurlijk ook altijd gebruiken voor andere dingen, evt. om je kinderen even te controleren wanneer je weg bent. Die € 15 is dus niet snel weggegooid geld.

Een-camera-in-je-koelkast

Lees de reacties of reageer zelf op dit artikel