DB KeukenGroep

DB-KeukenGroep-logo

Keukenmonteur Arjan van Dijke begon in 1991 vanuit het Zeeuwse Sint-Annaland met de verkoop van keukens aan huis. Zijn vrouw ging zich al snel met het bedrijf bezighouden door afspraken in te plannen en de administratie te boeken. Door zijn ervaring als monteur kon hij als geen ander een probleemloze montage van de keukens garanderen. Vanuit de mentaliteit Afspraak is Afspraak begon het bedrijf snel te groeien. Onder de naam Ardi keukens krijgt het bedrijf al snel grote regionale bekendheid. In 1995 wordt besloten een showroom te openen in Sint-Annaland. In de showroom konden voor het eerst complete keukens getoond worden. Arjan Van Dijke wil graag landelijke bekendheid en opent in 1996 een showroom in Nunspeet genaamd Arma keukens. In korte tijd krijgt het bedrijf een aardige reputatie in Gelderland. Ze besluiten de naam te veranderen in DB Keukengroep en beide bedrijven hierin samen te voegen. Door samen in te kopen kan het bedrijf scherpere prijzen rekenen. Binnen 25 jaar is het bedrijf uitgegroeid tot 6 vestigingen verspreid over Nederland.

Aanbod Keukens

DB Keukens heeft een brede collectie met keukens. Van minimalistische design keukens tot landelijke keukens alles is mogelijk. In de ruim opgezette showroom is er veel aandacht voor de verschillende stijlen. Qua prijssegment werkt DB Keukengroep met verschillende lijnen. De DBasic lijn bestaat bijvoorbeeld uit voordelige keukens. Een aantal keukens uit deze lijn zijn verkrijgbaar onder de € 5.000. Naast het budget segment zijn er ook keukens uit het middensegment en hoge segment verkrijgbaar. DB Keukengroep werkt samen met verschillende A-merken om een hoge kwaliteit te bieden. U kan bij het uitzoeken van een keuken kiezen uit de volgende merken: Quooker, ATAG, Miele, Junker, Faber, Etna, Pelgrim, Novy en Neff.

Vestigingen DB KeukenGroep

DB Keukengroep heeft in totaal 6 vestigingen verspreid over Nederland. U kan een bezoek brengen aan Sint-Annaland, Nunspeet, Goes, Rijssen, Kesteren en Haarlem. De vestigingen zijn allemaal van maandag tot en met zaterdag geopend. Een uitzondering is de vestiging in Kesteren deze is op maandag gesloten. De vestigingen hebben ook allemaal koopavond op donderdag. De vestiging in Sint-Annaland heeft zelfs op donderdag en vrijdagavond koopavond. In Nunspeet is de koopavond op vrijdagavond, maar wel tot 22.00. Voor de actuele openingstijden kan u kijken op de website van DB Keukengroep.

Klantervaringen DB KeukenGroep

Voor de klantervaringen van klanten werkt DB Keukengroep samen met Qasa. Deze onafhankelijke website heeft al meer dan 1.000 recensies verzameld over DB Keukengroep. De showrooms scoren fantastisch met een 9,7 gemiddeld. Buiten Qasa om zijn er geen andere websites met klantervaringen over DB Keukengroep.

http://qasa.nl/ervaringen/db-keukens-533

 

 

 

 

 

 

Lees de reacties of reageer zelf op dit artikel