De multifunctionele lade van Bora houdt het eten warm

Bora-multifunctionele-lade

Multifunctioneel is hij zeker, deze warmte lade van Bora. Hij verwarmt de borden alvorens je de maaltijd uitserveert en houdt het eten warm voor laatkomers. Hij ontdooit de kabeljauwfilet, laat het brooddeeg rijzen en droogt smakelijke plakjes fruit. De lade is zelfs geschikt voor het zogenaamde slow cooking. Terwijl jij een wijntje drinkt met de gasten ontfermt de warmte lade zich over de steak en laat deze langzaam garen, mét behoud van alle vleessappen. 

De-multifunctionele-lade-van-bora

Stem het minimalistisch ontwerp af op jouw keukenstijl

Zoals we dat kennen van andere Bora producten is het design van de multifunctionele lade minimalistisch, stijlvol en functioneel. Het moderne greeploze ‘push to open’ front stem je af op jouw persoonlijke keukenstijl. Zo laat je de lade opgaan in het geheel. Heb je ook de Bora X Bo stoomoven? Dan kun je kiezen voor het glazen All black front. De oven en multifunctionele lade krijgen dan dezelfde look. Wanneer je beide apparaten aan elkaar koppelt bedien je alle functies van zowel de oven als de warmhoudlade via slechts één display. 

Het gemak van Bora’s multifunctionele lade

De warmhoudlade van Bora is verkrijgbaar in twee hoogtes: 14 cm en 29 cm. De hoge variant gebruik je op twee niveaus tegelijkertijd en heeft dus meer ruimte. Je kunt hierin gelijktijdig het vlees garen en een stapel borden opwarmen. Een pluspunt van de warme lade: de schoonmaak is zo gepiept. De gladde oppervlakten reinig je eenvoudig met een doekje en het niveaurooster gaat na het kokkerellen gewoon in de vaatwasser.

Luxe die een professionele thuiskok nu eenmaal nodig heeft

Kan je zonder warmhoudlade? Ja dat kan. Eten opwarmen kan ook in de magnetron. Langzaam garen kan op lage temperatuur in de oven. En ook voor het verwarmen van borden zijn heus andere methoden te verzinnen. Maar… wil jij je een echte chef voelen in eigen keuken? En heb je er de ruimte voor in keuken én budget? Dan is de Bora multifunctionele lade een wezenlijke aanvulling op jouw collectie keukensnufjes. 

Lees de reacties of reageer zelf op dit artikel