De SieMatic SLX greeploze keuken: een award winnend design

SieMatic SLX PURE 02

De greeploze keuken blijft favoriet bij de keukenconsument. Een verzonken greeplijst in de keukenkasten geeft de keuken een strakke en minimalistische uitstraling. Greeploos staat voor rust in het interieur en een opgeruimd gevoel. Niet voor niks is de greeploze keuken al jaren een trend. Toch is de ene greeploze keuken de andere niet.

De SieMatic Pure SLX is er één uit de topklasse. Deze keuken heeft meerdere internationale design awards gewonnen, waaronder de German design award 2021. We kunnen niet anders concluderen dan dat SieMatic wederom een goed doordacht en esthetisch fraai ontwerp heeft neergezet. Het geheim zit hem in het slim gebruik van led verlichting.

SieMatic SLX PURE 01

Het keukenblad zweeft door de vernieuwde greeplijst met ledverlichting

De SieMatic Pure SLX ademt elegantie en eenvoud. Toch bevat deze keuken een flinke dosis vakmanschap en technisch vernuft. De subtiele ledverlichting creëert een prachtig indirect licht op de greep. Het keukenblad lijkt wel te zweven. De greeplijst zelf staat onder een hoek, wat het effect van een optisch zwevend keukenblad versterkt.

Houd jij van koud wit licht of van een warme kleur? Stel de temperatuur en de lichtsterkte van de ledverlichting in zoals jij dat prettig vindt. De lichtlijsten kunnen zowel horizontaal als verticaal worden toegepast.

SieMatic SLX PURE 02

Combineer de SieMatic Pure SLX met steengrijs of fineer

De led-lichtlijsten combineer je met een kleur keukenkast naar keuze. Wij vinden dat de SLX het best tot zijn recht komt met donkere kleuren als fineer hazel brown en Lincoln walnut. Maar ook strak wit of steengrijs zijn prachtige uitvoeringen van de SieMatic Pure SLX.

De vormgeving van de SieMatic Pure keuken is meesterlijk en ingetogen tegelijk. Van de gemakkelijke grip tot aan de subtiele verlichting. Het bewijst dat een keuken imposant kan zijn zonder opzichtige elementen. De strakke lijnen van dit design geven de woonkeuken een minimalistische look met een vleugje grandeur. 

Zet je mooiste spullen in de SieMatic vitrinekast

Zie jij de keuken graag in één stijl? Laat dan dezelfde led-lichtlijsten terugkomen in andere elementen van de keuken. De ontwerpers van SieMatic voerden de SLX stijl door in diverse keukenmeubels. De vitrinekast is hier een mooi voorbeeld van. De lades en schappen lijken te zweven door de slimme bevestiging en subtiele verlichting. Een lust voor het oog én een heleboel extra opbergruimte.

Lees de reacties of reageer zelf op dit artikel