Eigenhuis keukens

Logo-Eigenhuis-Keukens

Ruim twintig jaar geleden is Eigenhuis keukens begonnen met het verkopen van keukens. Het bedrijf probeert al 20 jaar lang keukens met een boodschap te verkopen. Ze snappen heel goed dat een nieuwe keuken een hele investering is. Er zijn verschillende keuzes mogelijk bij het uitzoeken van een nieuwe keuken. Het is belangrijk dat je de juiste keuzes maakt bij de aanschaf van een nieuwe keuken. Op basis van de beste service en advies verkopen ze keukens met een aankoopgarantie. Een klant moet altijd een goed gevoel overhouden bij de aanschaf van Eigenhuis keukens. Inmiddels heeft het bedrijf 6 vestigingen verspreid over midden Nederland.

Het aanbod keukens

In de showrooms worden keukens aangeboden van verschillende merken. Door met verschillende keukenmerken te werken krijgt de klant een compleet aanbod te zien. De keukens zijn van merken als: Siematic, Salvani, IQ en Poggenpohi. De keukens gaan mee met de laatste trends. U kan kiezen uit: moderne, houten, landelijke, strakke, design en zelfs industriële keukens. De keuken worden helemaal op maat ontworpen aan de hand van uw ruimte. De keukens zitten in een hoger prijssegment, maar kunnen verrassend betaalbaar zijn. Eigenhuis Keukens werkt samen met de bekende keukenapparatuur zoals: Miele, Siemens, Bosch, ATAG en Pelgrim.

Vestigingen Eigen Huis keukens

Eigenhuis Keukens heeft 6 vestigingen in Nederland. De vestigingen zitten in: Amersfoort, Houten, Hoevelaken, Capelle aan den IJssel, Hoofdorp en Heteren. De vestigingen zijn allemaal geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Eén dag in de week is er koopavond. Dit is op donderdag of vrijdagavond. De winkels zijn dan tot 21.00 s’avonds geopend.

Klantervaringen Eigen Huis keukens

Op het internet zijn er op verschillende onafhankelijke websites klantervaringen te vinden over Eigenhuis Keukens. Op de onafhankelijke site Qasa scoren de showrooms samen een 6,2. Op een andere onafhankelijke site: klanten vertellen staan veel meer reviews en recensies. De keukenboer scoort hier een 7,2. 71% van de klanten beveelt het bedrijf aan bij familie en vrienden.

http://www.qasa.nl/ervaringen/eigenhuis-keukens-17

Lees de reacties of reageer zelf op dit artikel