Franke Kitchen Systems introduceert Sinos-keukenlijn

Franke Sinos keukenlijn

Wie Franke Kitchen Systems, kortweg Franke, een beetje in de gaten houdt, zal zien dat het merk zichzelf iedere keer weer wil neerzetten als een innovatieve fabrikant met visie. De meest recente uiting daarvan was gisteren, toen het bedrijf een nieuwe keukenlijn presenteerde tijdens de Woonbeurs. Nieuwe telg in de Franke-familie is ‘Sinos’, een keukenlijn met vloeiende, ronde vormen waarmee Franke het minimalistische tijdbeeld bestrijdt

Franke Sinos-lijn

Het tijdbeeld in keukenland wordt al even gedomineerd door minimalisme: strakke vormen en rechte lijnen sieren de werkbladen, keukenblokken en accessoires. Als we het persbericht van Franke mogen geloven zijn ze er daar wel klaar mee. Of ze willen gewoon dat mensen die niet van minimalisme houden ook wat te kiezen hebben. Daarom ontwikkelde het bedrijf de keukenlijn Sinos. Deze lijn bestaat uit een spoelbak, kraan en afzuigkap met vloeiende, ronde hoeken en vormen. Ook een zeeppompje ontbreekt niet.

Sinos-keukenlijn: verschillende uitvoeringen

Om consumenten wat keus te laten, biedt Franke Kitchen Systems verschillende uitvoeringen van de Sinos-producten aan. Zo kun je kiezen voor een hele spoelbak of voor anderhalve spoelbak. Daarnaast kun je aangeven of je een kraan met vaste of uittrekbare uitloop wilt hebben en of hij van chroom of van rvs moet zijn. En omdat je natuurlijk alles in stijl wilt hebben, kun je een afdruiprek, snijplank en rolmat in Sinos-stijl kopen.

Sinos afzuigkap

In de keukenlijn ontbreekt ook een afzuigkap niet. Wat opvalt is dat deze het minimalisme nog niet helemaal is ontgroeid: zo is de afzuigkap alleen met zwart en wit glas te verkrijgen. Ook de vormen zijn nog aardig rechttoe, rechtaan. Natuurlijk verschillen smaken, maar wie op zoek is naar wat minder minimalisme, kan vanaf gisteren in ieder geval uit één lijn extra kiezen.

Lees de reacties of reageer zelf op dit artikel