Grando keukens

Grando-keukens-logo

Historie Grando keukens

Grando keukens bestaat al meer dan 50 jaar in Nederland. De keukenketen werd opgericht door Roland Van Pelt. Inmiddels is hij een oude rot in het vak. Hij had al 25 jaar ervaring bij verschillende keukenwinkels voordat hij begon met Grando. In 2011 is het bedrijf een samenwerking aangegaan met de Mandemakers Groep. Door samen te werken hopen ze harder te groeien. Samen met de Mandemakers Groep hebben ze in 2011 vestigingen geopend in België. Dit was de voornaamste reden om te gaan samenwerken met de DMG groep. Naast keukens kan u terecht voor een totaalconcept. U kan niet alleen een nieuwe keuken bestellen, maar ook een nieuwe badkamer bij Grando. In Nederland zijn er 34 vestigingen verspreid over het land.

Het aanbod

Grando keukens zit in het middensegment. De winkel probeert modern design aan te bieden tegen een scherpe prijs. Alle keukens in de showrooms dienen ter inspiratie. Aan de hand van de afmetingen van uw keuken wordt een ontwerp op maat gemaakt. U kan kiezen voor landelijk, modern of een design keuken. Naast de opstelling kan u kiezen uit verschillende A-merken apparatuur. U kan kiezen uit de volgende merken: AEG, Bauknecht, Etna, Miele, Whirlpool en Siemens. De apparatuur kan aangepast worden aan de hand van uw budget.

Vestigingen

De 34 Grando keukens vestigingen zitten verspreid over het land. U kan terecht in: Almelo, Assen, Breda, Den Helder, Emmen, Epe, Hazerswoude-Dorp, Heerhugowaard, Hengelo, Hoofddorp, Hoorn, Middelburg, Naaldwijk, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zaandam, Amersfoort, Bergambacht, Delft, Doetinchem, Enschede, Groningen, Heerenveen, Helmond, Hilversum, Hoogvliet, Lelystad, Mijdrecht, Purmerend, Son, Uden, Wormerveer en Zevenbergen. De vestigingen zijn bijna iedere dag geopend. Een aantal vestigingen zijn op maandag gesloten. Elke week is er koopavond dit kan op donderdag of vrijdag zijn afhankelijk van wat gebruikelijk is in de plaats. Een groot aantal vestigingen zijn ook op zondag geopend. De vestigingen zijn minimaal 1 keer per maand op zondag open. Er zijn ook vestigingen iedere zondag geopend.

Klantervaringen

Op de website van Grando Keukens kunnen klanten een recensie achterlaten. Er zijn meer dan 1.000 reviews te vinden op de eigen site. Gemiddeld krijgt de keukenwinkel een 8,4. Op Qasa scoort Grando Keukens ook hoog met gemiddeld een 8,2 en meer dan 500 reviews. Op de website van Wugly worden alle vestigingen apart beoordeeld. Grando heeft hier nog niet veel reviews en krijgt gemiddeld een 6,3.

Qasa reviews

wugly reviews

Lees de reacties of reageer zelf op dit artikel