i-Bake eerste oven met volledig touchscreen

Het was een kwestie van tijd, tot de eerste oven met volledige touchscreen bediening verkrijgbaar was.

De eerste oven met volledig touchscreen

Hij is er. Pelgrim bracht recent de i-Bake op de markt. Een veelzijdige, moderne oven van een gedegen merk.

i-Bake met slide bediening

De i-Bake verwijst met haar naam knipogend naar de top in baanbrekende it-producten: Apple. De I-Bake van Pelgrim heeft dan ook alles weg van een i-Pad en i-Phone, als het gaat om soepele en hoogwaardige touchscreen bediening.
Het scherm van de i-Bake is groot, werkt makkelijk en is voorzien van slide bediening. Er kan gekozen worden uit verschillende basismenu’s. Uiteraard kan er ook geheel gewerkt worden met afzonderlijke instellingen als de gebruiker dat wil.

i-Bake voor persoonlijke menu’s

Gebruiksgemak staat bovenaan bij de i-Bake. De oven geeft aan wat de gebruiker moet doen. Welke bakplaat er moet worden gebruikt, op welke hoogte die moet worden geplaatst, de hoeveelheid vlees en garingsgraad, de i-Bake denkt overal aan.
De i-Bake geeft bovendien de gelegenheid persoonlijke instellingen op te slaan, in het menu MyBake. Is uw appeltaart met uw instellingen de lekkerste? Sla uw bereidingswijze op en de volgende keer hoeft slechts één knop aan te raken.

i-Bake voor veeleisende gebruikers

De menu’s van de i-Bake variëren van snelle basismenu’s voor de ‘gezinspizza’ tot menu’s voor culinaire verfijning en experimenten.
De i-Bake maakt onderdeel uit van Pelgrims E-life assortiment en richt zich op veeleisende gebruikers.  Snel en makkelijk, moeilijk en creatief koken: alles is mogelijk met de i-Bake. Wie bijvoorbeeld toch een uurtje later wil eten, stelt de gewenst eindtijd daarop in. De oven regelt het bakproces zo, dat het gerecht precies op tijd klaar is.

Prijs i-Bake oven

De adviesprijs van de i-Bake is € 1899,-. Voor dat geld heeft de koper een innovatieve en bijzonder gebruiksvriendelijke oven in huis, die ongetwijfeld zorgt voor nieuwe mogelijkheden en meer kookplezier geeft.

Lees de reacties of reageer zelf op dit artikel