I-Kook

I-Kook-logo

Historie I-Kook

I-Kook is een vrij jong bedrijf in Nederland. Ondanks dat het bedrijf vrij jong is groeit het hard. Het is een familiebedrijf met inmiddels al bijna 20 vestigingen. Het bedrijf pakt het anders aan, dan u misschien gewend bent. In plaats van keukenverkopers wordt er gewerkt met een keukencoach. U krijgt geen opdringerige verkoper die u van alles probeert aan te smeren. Een coach ondersteunt u bij het samenstellen van uw eigen droomkeuken. Een groot deel van de keukens is op voorraad leverbaar. U hoeft dus geen 8 weken te wachten tot uw keuken geplaatst wordt. Een voorraad keuken kan binnen 2 dagen geplaatst worden. Uiteraard kan u ook een complete keuken op maat laten maken. Alle keukens worden in Duitsland geproduceerd.

Het aanbod

I-Kook heeft altijd betaalbare keukens voor liefhebbers van koken met een klein budget. Er zijn keukens verkrijgbaar in een prijsklasse tot € 3.500. Naast de budget keukens komt u middensegment keuken tegens tot € 10.000 en daarboven. Ondanks de prijs kan u kiezen uit verschillende stijlen. U kan kiezen uit modern, design en landelijk. De meeste keukens zitten qua prijs onder de € 5.000. Bij het uitzoeken van een keuken kan u kiezen uit een groot assortiment apparatuur. U kan kiezen voor merken als: Candy, Etna, Whirlpool, Pelgrim, Bauknecht, Siemens en ATAG. Binnen elk budget is een merk beschikbaar.

Vestigingen I-Kook

Er zijn op dit moment 17 vestigingen verspreid over het land. In de volgende plaatsen komt u de vestigingen tegen: Almere, Capelle aan den IJssel, Etten-Leur, Hengelo, Leeuwarden, Oudehaske, Sliedrecht, Veendam, Zaandam, Bergen op Zoom, Den Haag, Hattem, Huissen, Oud-Beijerland, Sittard, Soesterberg en Veenendaal. De winkels zijn elke dag geopend en hebben één keer per week koopavond. Op maandag zijn bijna alle vestigingen gesloten. Alleen Den Haag, Sittard, Leeuwarden en Oudehaske zijn op maandag geopend. Op zondag zijn alle vestigingen gesloten. Voor de actuele openingstijden kan u het beste de website van I-Kook raadplegen.

Klantervaringen

Op de website worden recensies weergeven van Qasa. Dit is een onafhankelijke website waar klanten een recensie kunnen achterlaten. Gemiddeld krijgt I-Kook hier een 8,2. Daarnaast worden er nog ervaringen van klanten op de eigen website geplaatst. U kan de ervaringen per vestiging bekijken bij I-Kook.

Qasa reviews

Lees de reacties of reageer zelf op dit artikel