Keukenconcurrent

KeukenConcurrent-logo

Historie keukenconcurrent

In 1997 is de Keukenconcurrent begonnen met een vestiging in Woerden. Al snel groeide het bedrijf uit tot één van de grootste keukenleveranciers van Nederland. Er zijn meer dan 45 verschillende vestigingen verspreid over Nederland. De keukenconcurrent probeert overal de grootste in te zijn. In de XXL winkels staan meer dan 50 verschillende keukens opgesteld. In de winkels zijn meer dan 160 verschillende keukenapparaten waaruit u kan kiezen bij het samenstellen van uw keuken. Het doel bij de opening van de Keukenconcurrent was om betaalbare keukens aan te bieden. Vanaf de eerste dag werden er kwaliteitskeukens aangeboden tegen de laagste prijs. Door rechtstreeks in te kopen bij de fabriek kan de laagste prijs geboden worden. De Keukenconcurrent is onderdeel van de Mandemakers Groep.

Het keukenaanbod

Het prijssegment loopt bij de Keukenconcurrent van budget tot het middensegment. In het budgetsegment kan u een keuken aanschaffen vanaf € 1.299. Een groot deel van de keukens zit qua prijs onder de € 5.000. Ondanks de lage prijs kan u nog steeds kiezen uit verschillende stijlen. U kan kiezen uit verschillende stijlen zoals een landelijke of moderne keuken. Elke keuken wordt op maat gemaakt. Doordat de Keukenconcurrent meer dan 400 keukens per week inkoopt worden ze standaard tegen een extra lage prijs aangeboden. U bepaalt zelf met welke apparatuur de keuken wordt ingericht. Alle topmerken zijn aanwezig zoals: Candy, Ignis, Whirlpool, Bauknecht en Siemens. Ondanks de lage prijs krijgt u altijd een kwaliteitsmerk.

Vestigingen

De Keukenconcurrent heeft meer dan 45 vestigingen verspreid over het land. U komt een Keukenconcurrent tegen in: Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam Arena, Amsterdam Westpoort, Apeldoorn, Arnhem, Barendrecht, Beuningen, Beverwijk, Breda, Cruquius, Den Haag, Deventer, Doetinchem, Gouda, Groningen, Heerenveen, Heerlen, Helmond, Hengelo, Hoogeveen, Hoorn, Houten, Hulst, Kaatsheuvel, Leeuwarden, Leiderdorp, Lelystad, Oss, Purmerend, Roosendaal, Rotterdam, Sliedrecht, Son, Spijkenisse, Utrecht, Veenendaal, Venlo, Wateringen, Woerden, Zaandam, Zoetermeer en Zwolle. De vestigingen zijn elke dag geopend. Op zondag zijn de vestigingen in principe dicht, maar er zijn uitzonderingen. Op de website van de Keukenconcurrent komt u een lijst tegen met zondagopening. In Son, Cruquius, Utrecht, Kaatsheuvel en Rotterdam komt u de XXL winkel tegen. Op de website van de Keukenconcurrent kunt u de actuele openingstijden vinden.

Klantervaringen

Op de website van de Keukenconcurrent worden de klantervaringen gedeeld. Gemiddeld krijgt de winkel een 8,3 en zijn er meer dan 1000 beoordelingen te vinden. Op de website van Qasa worden ook beoordelingen door klanten geschreven. Op deze site krijgt het bedrijf een 5,8. Bij Wugly is het mogelijk om per vestiging een beoordeling te geven. Gemiddeld krijgt de Keukenconcurrent hier een 7,8.

 

http://www.qasa.nl/ervaringen/keukenconcurrent-24

https://www.wugly.nl/bedrijven/91/keukenconcurrent/

Lees de reacties of reageer zelf op dit artikel