Keukencowboys

Logo-keukencowboys

Keukencowboys is een concept overgewaaid uit Duitsland. Ze bieden tegen zeer scherpe prijzen goedkope keukens aan uit Duitse fabrieken. Het bedrijf heeft drie vestigingen in Nederland en doet er alles aan om de keukens zo goedkoop mogelijk in te kopen. Voor ieder huishouden kan er voordelig een droomkeuken gerealiseerd worden. De prijzen zijn zo laag doordat ze rechtstreeks bij de fabriek gekocht worden. Er zit dus geen tussenpersoon bij die er nog geld aan wil verdienen. Dit prijsvoordeel wordt doorberekend in de consumentenprijs. In de showrooms zijn de verschillende keukens in het echt te zien.

Het aanbod keukens

Bij de Keukencowboys kom je voornamelijk 4 stijlen tegen. Je ziet er design, landelijk, modern en tijdloze keukens. Er wordt altijd een selectie gemaakt van de meest populaire keukens. De kans dat je bij de keukencowboys slaagt is 100%. Vooral vanwege de lage prijzen en snelle levertijden. Het is ondanks de lage prijzen mogelijk om de keukens op afbetaling te kopen. De keukens zijn allemaal verkrijgbaar in een laag prijssegment. De meeste keukens zijn tussen de € 2000 en € 5000. Er zijn natuurlijk altijd een paar uitzonderingen. De prijzen zijn inclusief standaard keukenapparatuur.

Vestigingen Keukencowboys

Keukencowboys hebben geen luxe showrooms. Dit doen ze om de prijs laag te houden voor de klanten. Er zijn officieel drie Nederlandse vestigingen, maar één vestiging ligt net over de grens in Kleve (Duitsland). De andere twee vestigingen liggen in Oosterhout en Echt. De vestigingen zijn allemaal op maandag en zondag gesloten. Er zijn geen koopavonden alleen in Echt is dit mogelijk op afspraak op donderdagavond. De winkels zijn iedere dag geopend van 10.00 tot 17.30. Op zaterdag gaan de winkels een half uurtje eerder dicht.

Klantervaringen Keukencowboys

Ondanks de lage prijzen twijfel je om een keuken te bestellen bij Keukencowboys. Gelukkig zijn er een aantal klantenervaringen online te vinden. Bij de kritische onafhankelijke website Qasa scoort de keukenzaak een 6. Op hun eigen website houden ze ook klantervaringen bij. Gemiddeld scoren ze op hun eigen site bijna 4 sterren van de 5.

http://www.qasa.nl/ervaringen/keukencowboys-2641

 

 

 

Lees de reacties of reageer zelf op dit artikel