Keukenkampioen

KeukenKampioen-logo

Historie

Ben Mandemakers besloot in 1992 de Keukenkampioen op te richten. De Keukenkampioen is hiermee direct een onderdeel van de Mandemakers groep. Net als het begin van Mandemakers werd de eerste showroom geopend in Kaatsheuvel. Ben wilde met dit concept bewijzen dat hij de beste was in het bouwen van keukens. De keukens worden nog steeds geproduceerd in de eigen fabriek in Duitsland. Als keukenkampioen wordt er alleen gewerkt met a-materialen en apparatuur. Vanuit 1 vestiging in Kaatsheuvel groeide het bedrijf al snel uit tot één van de grootste in Nederland. Inmiddels zijn er meer dan 46 vestigingen verspreid over het land.

Het keuken aanbod

Elk jaar verschijnt er een nieuwe collectie. U kan kiezen uit verschillende keukenstijlen zoals: Design, landelijk, klassiek of modern. De keukens kunnen in alle opstellingen uitgevoerd worden. Qua prijs heeft de Keukenkampioen voordelige keukens en middensegment keukens. Er zijn keukens tot € 5.000 en boven de € 10.000. De prijs is afhankelijk van de apparatuur die u uitkiest en het formaat van de keuken. U kan bij de Keukenkampioen kiezen uit merken als: Steinhaus, Whirlpool, Bauknecht, ATAG, Bosch, Miele en Siemens. Uiteraard zijn de opstellingen aan te passen aan uw eigen persoonlijke stijl. Elke keuken wordt op maat gemaakt.

Vestigingen

Verspreid over Nederland zijn 46 showrooms geopend. Het hoofdkantoor en de allereerste vestiging werd geopend in Kaatsheuvel. Verspreid over het land komt u de Keukenkampioen tegen in de volgende plaatsen: Almelo, Almere, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Amsterdam Arena, Amsterdam Westpoort, Beverwijk, Breda, Cruquius, Delft, Den Bosch, Den Haag, Dordrecht, Drachten, Duiven, Ede, Emmen, Enschede, Geleen, Goes, Groningen, Heerhugowaard, Heerlen, Helmond, Hoorn-Zwaag, Houten, Leeuwarden, Lelystad, Middelburg, Mijdrecht, Nijmegen, Purmerend, Reeuwijk, Rotterdam Alexandrium, Rotterdam Parkboulevard, Rotterdam Stadionweg, Sneek, Son, Spijkenisse, Tiel, Utrecht, Weert, Woerden, Zaandam en Zwolle. De winkels zijn iedere dag open en hebben een paar keer per maand koopzondag. Er zijn ook winkels die slechts één keer per maand koopzondag hebben. Voor de actuele openingstijden kan u kijken op de website van de Keukenkampioen.

Klantervaringen keukenzaak

Op de website van de Keukenkampioen worden de ervaringen via Trustpilot weergeven. Trustpilot is een onafhankelijke organisatie voor het tonen van beoordelingen. Het gemiddelde is op dit moment een 9,1. Via Qasa krijgt het bedrijf gemiddeld een 7,2. Wugly is een beoordelingssite waar elke vestiging apart beoordeeld wordt. Gemiddeld krijgt de Keukenkampioen hier een 7,1.

 

http://www.qasa.nl/ervaringen/keuken-kampioen-27

https://www.wugly.nl/bedrijven/446/keuken-kampioen/

Lees de reacties of reageer zelf op dit artikel