Nieuwe keukenstudio voor bulthaup keukens in Zeist

bulthaup keukens showroom_Zeist1

Bulthaup keukenarchitectuur in Zeist bestaat inmiddels ruim 5 jaar. Om de bulthaup-keukens zo mooi mogelijk te presenteerde opende het merk onlangs een gloednieuwe belevingsruimte van 175 m2, waarin de keukens volledig tot hun recht moeten komen. De keukenontwerpers omschrijven de studio in hun persbericht als “Een fenomenale showroom om te kijken, voelen én in te koken.”

Bulthaup keukenarchitectuur Zeist werd 5 jaar geleden opgericht door Gijsbert Bakkenes. Eind vorig jaar vond hij de tijd rijp om te verhuizen naar een ruimere locatie in Zeist. Daar presenteert met collega Joop Bakkenes en interieurarchitecte Marjolein Witte de keukens van bulthaup in een nieuwe omgeving die moet inspireren en aansluiten bij het merk.

“Buitengewone showroom”

De nieuwe showroom van bulthaup keukenarchitectuur Zeist biedt ruimte om de designkeukens van het merk te ontdekken. In de showroom is ruimte voor verschillende stijlen. Het geheel straalt rust en eenvoud uit, twee eigenschappen die kenmerkend zijn voor de keukenontwerpen van bulthaup én hun verkooppunten.
Gijsbert Bakkenes: „bulthaup keukens zijn praktisch en persoonlijk met een sterke visuele uitstraling. Ze zijn tijdloos in de waarste zin van het woord.”

Unieke ontwerpen

De keukens van bulthaup combineren het beste van twee werelden: een aantrekkelijke eenvoud en functionele systemen van topkwaliteit. Een uniek design, gecombineerd met een passie voor innovatie, maakt het geheel af.