Kijk mam, zonder handen!

Miscea-Kitchen-keukenkraan

We schreven vorig jaar al eens over de Wi-Touch kraan, een kraan die je kunt bedienen met je knie of elleboog. Handig, maar je moet nog altijd je lichaam gebruiken om water uit de kraan te krijgen. De Miscea KITCHEN kraan verandert dit voorgoed: de kraan met sensors bang alle aanraakbedieningen uit. Bovendien beschikt de kraan over ingebouwde dispensers voor zeep, desinfectiemiddelen en lotions.

Miscea KITCHEN-keukenkraan

De Miscea KITCHEN-keukenkraan is een wonder op zichzelf: de innovatieve keukenkraan is de eerste kraan ter wereld die je volledig zonder aanraakbediening kunt bedienen. Daarnaast is de keukenkraan uitgerust met een dispenser voor je zeep en lotions. Je kunt dus zonder handen je kraan bedienen en je handen wassen. Korter door de bocht: met de Miscea KITCHEN kun je zonder handen je handen wassen!
De grootste voordelen: geen vieze kraan, geen geklungel met zeeppompjes en een heerlijk opgeruimd aanrechtblad!

Hoe werkt de touchfree keukenkraan?

De Miscea KITCHEN is uitgerust met een infraroodtechnologie. Deze technologie meet de positie van je handen en stuurt de kraan aan op basis van je handbewegingen. De kraan is voorzien van ledlampjes die aangeven welke functie je hebt geselecteerd.
De dispenser is natuurlijk handig weggewerkt. Bovendien hoef je je er niet al te druk om te maken: de navulzakken kunnen gemakkelijk worden vervangen en bevatten zeep genoeg voor 1000 wasbeurten.
Eventueel kun je een set met een regelknop kopen waarmee je de instellingen van de kraan kunt regelen. Wel een nadeel: die bedien je dan wel weer met je handen…

 

Voor- en nadelen van de aanraakvrije keukenkraan

De voordelen van de Miscea KITCHEN zijn evident. We beschreven ze al hierboven: geen vuile kraan meer en een heerlijk schoon aanrechtblad. Daar betaal je dan wel zo’n € 1100 (zonder regelknop) of € 1250 (met regelknop) exclusief btw voor. Fors voor een kraan. Daar komt nog bij dat je de dispenser moet vullen met een speciale zak die genoeg zeep bevat voor 1000 wasbeurten. Wil je een desinfectiemiddel (meestal niet nodig in de keuken), dan moet je een zak met inhoud voor 330 wasbeurten kopen. Uitgaande van de zeepdispenser: daar doe je geen jaar mee als je na elke toiletbeurt of tuinactiviteit werkdag je handen met zeep wast. Daar staat dan wel weer tegenover dat de dispenser niet lekt en nog altijd meer zeep bevat dan een gewone zeeppomp. Genoeg voordelen dus, maar nog even wachten met de aanschaf levert waarschijnlijk het grootste voordeel op.

 

Lees de reacties of reageer zelf op dit artikel