Kuchenhaus ekellhoff

Kuchenhaus-ekellhoff

De meeste keukens komen uit Duitsland. Het is dus geen vreemd idee om hier rechtstreeks je keuken te kopen. Sinds 1901 produceert Kuchenhaus Ekellhoff keukens voor de Duitse en Nederlandse markt. Voor veel Nederlanders is het een vertrouwd adres geworden net over de grens bij Almelo. Het familiebedrijf is in 1901 begonnen met oprichter Johannes Ekellhof. Hij was meubelmaker en in z’n eigen werkplaats aan huis ging hij aan de slag om meubels en keukens te maken. Zijn zoon werd al snel geboren en ging al jong aan de slag in de zaak van z’n vader. Na de dood van z’n vader nam hij het stokje over. Inmiddels heeft de vierde generatie Ekellhoff het bedrijf overgenomen en hebben ze meer dan een eeuw ervaring in het maken van keukens.

Het keukenaanbod van Kuchenhaus Ekellhoff

Inmiddels maakt Kuchenhaus Ekelhoff al lang niet meer zelf keukens. Ze leveren verschillende A-merken keukens die in Duitse fabrieken geproduceerd worden. Door de keukenmerken rechtstreeks in Duitsland aan te schaffen bespaar je flink op een nieuwe keuken. Er zijn keukens verkrijgbaar van de merken: Siematic, Contur, Ballerina, Poggenpohl, Valcucine, Zampieri en Next125. Deze keukens worden volledig op maat van uw ruimte ingericht en ontworpen. Uiteraard worden de keukens ingericht met A-merken keukenapparatuur. U kan kiezen uit keukenapparatuur van: Siemens, Quooker, Boretti, Atag, Bosch, O+F, Gaggenau en Miele. De keukens zitten over het algemeen in het midden tot hoge prijssegment.

Vestigingen Kuchenhaus Ekellhoff

Kuchenhaus Ekellhoff is gevestigd in de Duitse plaats Nordhorn net over de grens. Vanaf Assen sta je er binnen 70 minuten en vanaf Amsterdam binnen 110 minuten. Bij de showroom werken Nederlandse verkopers, waardoor je in je eigen taal een keuken kan uitzoeken. Het is wel verstandig om vooraf een afspraak te maken. De showroom heeft twee vestigingen in Nordhorn. Beide vestigingen zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 9.00 tot 18.00. Op zaterdag is de showroom geopend van 09.00 tot 17.00.

Kuchenhaus Ekellhoff klantervaringen

Op de website van Kuchenhaus Ekellhoff worden de klantervaringen verzameld inclusief een foto na het plaatsen. Gemiddeld scoort de site hier vijf sterren. Op de onafhankelijke website van Qasa scoort de keukenwinkel ook goed met een 9,8 gemiddeld.

http://www.keuken-ekelhoff.nl/ervaringen/

http://www.qasa.nl/ervaringen/kuechenhaus-ekelhoff-551

 

 

 

 

Lees de reacties of reageer zelf op dit artikel