Kvik keukens

Kvik-logo

Historie kvik keukens

Kvik is in 1983 opgericht in het Deense Kibæk. De oprichter is Knud Boel Troelsen. Troelsen was het niet eens over de manier waarop keukens geleverd werden. Er waren lange levertijden en er werden veel te hoge prijzen gevraagd. Troelsen bedacht dat het anders kon en begon met Kvik. De keukens zijn verrassend geprijsd en voorzien van een typisch Deens design. Denk vooral aan minimalistisch, maar wel gemaakt van topkwaliteit materialen. Inmiddels is het bedrijf in 10 verschillende landen actief waaronder Nederland. In Nederland begon het ooit met keukens en al snel kwamen hier badkamers en kasten voor in huis bij.

Het aanbod keukens

Bij Kvik komt u geen landelijk design tegen. Elke keuken heeft een typisch Deens design. De keuken is minimalistisch en voorzien van strakke lijnen en kleuren. De meeste keukens passen in het rijtje modern en design keukens. Qua prijzen zit Kvik in het middensegment. Het is één van de weinige keukenzaken waarbij de prijs altijd exclusief apparatuur is. Uiteraard kan u de apparatuur mee bestellen als u een nieuwe keuken aanschaft. Kvik werkt qua apparatuur altijd met A-merken. De volgende merken zijn o.a. beschikbaar: Siemens, Bosch, AEG, Smeg, Zanussi en Novy.

Vestigingen kvik

Kvik is nog niet heel lang in Nederland, maar heeft inmiddels 13 vestigingen verspreid over Nederland. De showrooms zijn te vinden in de volgende plaatsen: Amsterdam Westpoort, Apeldoorn, Barendrecht, Breda, Cruquius, Den Bosch, Duiven, Eindhoven, Heerlen, Leiden Leiderdorp, Rotterdam Alexandrium, Utrecht en Wateringen. De vestigingen zijn alle dagen van de week geopend ook op zondag. Uiteraard zijn er uitzonderingen. Op de website van de Kvik kan u de actuele openingstijden vinden.

Klantervaringen kvik keukens

Beoordelingen over Kvik zijn te lezen op de website van Qasa. Qasa heeft een gemiddelde van 5,4 op deze website. Er zijn maar weinig recensies te vinden bij Qasa. Op de site zelf worden ook geen klantervaringen getoond.

 

http://www.qasa.nl/ervaringen/kvik-93

Lees de reacties of reageer zelf op dit artikel