La Germania fornuizen

La-Germania-fornuizen

Wil je een kwalitatief goed en tijdloos, hip fornuis in gave lakkleuren voor een vriendelijke prijs? Dan zijn de no-nonsense fornuizen van La Germania, gebouwd in de Italiaanse Bertazzoni-fabriek, pico bello!

Geschiedenis van de La Germania fornuizen

La Germania is sinds 1923 de aantrekkelijk geprijsde fornuizenlijn van de familie Bertazzoni die gelijknamige fornuizen produceert sinds 1882 in Italië in het plaatsje Guastalla. Het lag destijds aan de spoorlijn die Italië met Duitsland verbond. La Germania mag weliswaar gemiddeld geprijsd zijn maar er worden geen concessies gedaan aan de beproefde techniek en kwaliteit.

Prijsklasse La Germania fornuizen

De prijsklasse van een La Germania bevindt zich in het middensegment vanaf € 800,00 tot ongeveer € 2.000,00. Voor de uitschieter betaal je rond de € 3.000,00

De topics van een La Germania

2 stijlen

Stoer en tijdloos Amerikaans en hip gekleurd Italiaans.

Grootste kookoppervlak in zijn klasse

De branders hebben een hart afstand van 27 cm., waardoor er ruimte is voor de grootste pannen die naast elkaar kunnen staan op gietijzeren pandragers.

Design in gave kleuren

Een Germania in Italiaanse stijl, kan geleverd worden in diverse hippe lakkleuren, zodat je fornuis een opvallend element wordt in je keuken.

Koken op gas of inductie

Bij elk La Germania-fornuis kun je kiezen uit inductie of aluminium gasbranders, waarbij de wokbranders van 4 en 5 watt het meest krachtig zijn.

Elektrische ovens in energieklasse A en B

De elektrische binnenoven van de 90 cm fornuizen is leverbaar in twee versies. Een versie met 103 liter inhoud in energieklasse A en een uitvoering met 142 liter in energieklasse B.

Ovendeur met drievoudige beglazing

Alle fornuizen hebben een nieuwe ovendeur met drievoudige beglazing. De binnenzijde is volledig van glas voor eenvoudige reiniging.

In hoogte verstelbaar middels stelpoten

Elk Germania fornuis is voorzien van stelpoten die in hoogte verstelbaar zijn conform jouw wensen of uit te lijnen is op de hoogte van het aanrechtblad.

Multifunctionele oven

Een La Germania heeft een elektrische multifunctionele oven met 9 functies en 4 of 5 kookniveaus (afhankelijk van het model).

Afzuigkappen, achterwanden en inbouwapparatuur

La Germania levert naast fornuizen ook bijpassende afzuigkappen, achterwanden en inbouwapparatuur.

Informatie:

Voor meer informatie: de Nederlandse importeur is KItchentech B.V uit Velp te Gelderland:

Lees de reacties of reageer zelf op dit artikel