Mandemakers keukens

Mandemakers-logo

Historie mandemakers

Ruim dertig jaar geleden begon de jonge Ben Mandemakers in de schuur van z’n ouders een eigen keukenzaak in Kaatsheuvel. Z’n bedrijfje moest het hebben van mond-tot-mond reclame. Al snel groeide de omvang van het bedrijf uit na acht vestigingen verspreid over Nederland. Ben Mandemakers besloot de Mandemakers Groep te starten. Onder deze naam zijn verschillende keukenzaken opgestart. Denk aan de Keukenconcurrent en de Keukenkampioen. Vandaag de dag is zijn oudste zoon Stefan bij het bedrijf betrokken. Nog steeds bemoeit Ben Mandemakers zich dagelijks met de gang van zaken. Dit maakt Mandemakers Keukens een typisch Nederlands familiebedrijf.

Het aanbod keukens

Mandemakers Keukens heeft binnen ieder budget een keuken. De meeste keukens liggen qua prijsklasse in het middensegment. Een echte budgetkeuken hebben ze niet. Er zijn verschillende stijlen verkrijgbaar binnen Mandemakers. U kan kiezen uit de volgende stijlen: klassiek, modern en landelijk. Naast stijl heeft Mandemakers verschillende collecties waaruit u kan kiezen. De Mandemakers Collectie is de huiscollectie. Daarnaast kan u kiezen voor SieMatic keuken, VTwonen, Barletti en Victorians. De Victorians zijn typische Engelse keukens terwijl Barletti Italiaans design is. Mandemakers heeft zo eigenlijk voor iedereen wel een mooie keuken in huis. Qua apparatuur werkt Mandemakers alleen met A-merken. Uiteraard kan uw keuze van invloed zijn op de prijs van de keuken. U kan kiezen uit merken als: Bauknecht, Whirlpool, AEG, Siemens, Miele, Bosch, Gaggenau, ATAG en Kitchenaid.

Mandemakers vestigingen

Mandemakers Keukens heeft 8 vestigingen verspreid over Nederland. De vestigingen zijn te vinden in de volgende plaatsen: Barendrecht, Beuningen, Groningen, Kaatsheuvel, Wateringen, Woerden, Zutphen en Zwolle. Mandemakers Keukens zijn elke dag geopend behalve op zondag. Een aantal vestigingen hebben elke zondag koopzondag. Er zijn ook vestigingen waarbij er één keer per maand koopzondag is. Voor de actuele openingstijden kan u kijken op de website van Mandemakers.

Klantervaringen

Op de website van Mandemakers worden klantervaringen getoond. Gemiddeld krijgt het bedrijf een 7,7 van haar klanten. Voor het vertonen van de ervaringen wordt gebruik gemaakt van Trustpilot. Trustpilot is een onafhankelijke recensie site. Klanten kunnen ook een beoordeling achterlaten op de website Qasa. Bij Qasa krijgt Mandemakers gemiddeld een 6,1. De meeste ervaringen zijn positief. Op de website van Wugly kunnen klanten per vestiging een recensie achterlaten. Gemiddeld krijgt Mandemakers een 8 bij Wugly.

http://www.qasa.nl/ervaringen/mandemakers-keukens-19

https://www.wugly.nl/winkels/130541/mandemakers-keukens-beuningen/

https://www.wugly.nl/winkels/103401/mandemakers-keukens-zwolle/

Lees de reacties of reageer zelf op dit artikel