Meer stijl in je keuken met apparatuur in grafietgrijs of matzwart

Wil jij jouw gasten ontvangen in een smaakvol interieur? Laat het design van de keuken één worden met het interieur van je woonkamer. Zo creëer je eenheid en rust in huis. Geef de oven, het koffieapparaat en de afzuigkap dezelfde look als de keukenkasten, het meubilair en de kleur op de muur. Keukenfabrikanten schieten te hulp en komen met keukenapparatuur in trendy nieuwe kleuren als grafietgrijs en matzwart. Zo ontwerp jij een keuken om trots op te zijn.

De zwarte keuken is elegant en tijdloos

De zwarte keuken is een trend die blijft. Matzwarte keukenkasten, zwarte kranen en spoelbakken zijn onveranderd populair. En terecht. Zwart geeft stijl aan je interieur, het is majestueus en elegant tegelijk. Sinds kort werken ook de oven, afzuiging en kookplaat mee aan dit stijlvolle design. Matzwart en grafietgrijs zijn de nieuwste kleuren voor keukenapparatuur. Waarom zou je nog kiezen voor de standaard zwart hoogglans apparatuur? Een koffieapparaat in antraciet past vaak beter in het interieur. Bijkomend voordeel: met een matzwarte of grafietgrijze kleur heb je geen last van spiegeling of lelijke vingerafdrukken.

Neff Graphite Grey

Graphite Grey. Op KeukenErvaringen verscheen al eerder een artikel met meer stijl met de grafietgrijze keukentoestellen van Neff over deze veelbelovende serie keukenapparatuur van Neff. De bekende apparatuur van Neff heeft een gloednieuw jasje. Een bescheiden nieuw uiterlijk, want de look is subtiel. Stijlvol grafietgrijs laat je oven en koffiemachine naadloos opgaan in het design van je keuken. Let wel: de techniek en kwaliteit van de ovens, koffieapparaten en afzuigkappen is hetzelfde gebleven. Neff gaf enkel de zijlijsten en handgrepen een make-over.

De kleuren van Miele en Pelgrim

Liever een koffieapparaat van Miele? Ook Miele heeft de kleur grafietgrijs in het assortiment. Een mooi matte kleur grijs: fraai en onopvallend. Fabrikant Pelgrim geeft in de ‘mooi samen’ lijn drie kleuren om uit te kiezen. Matzwart, antraciet en RVS. Matzwart en antraciet gedijen in vrijwel elk keukendesign. Je kunt ze bovendien goed combineren. 

RVS kleur: kan het nog?

Schakel de RVS look nog niet uit! RVS kleur is tijdloos en blijft terugkomen in het assortiment van de grote keukenmerken. Zo nu en dan zie je een innovatie in het materiaal. Zo komt Pelgrim in de ‘Mooi Samen’ lijn met een vlekvrije RVS kleur. Dit betekent aanzienlijk minder vingerafdrukken die je oven ontsieren.

Wil je een keuken bekijken met apparatuur in het grafietgrijs of matzwart? Dat is natuurlijk mogelijk, bezoek de showroom en dan bekijken we samen welke keuken en/of keukenapparatuur het best bij jou past!

Lees de reacties of reageer zelf op dit artikel