Meer stijl met de grafietgrijze keukentoestellen van NEFF

De keuken staat lang niet meer op zich maar maakt deel uit van een groter ‘woongeheel’. Van zowel de keukenmeubelen als de toestellen wordt verwacht dat ze het functionele overstijgen en bijdragen tot het esthetische totaalplaatje. En net daarom presenteert NEFF zijn aanbod aan inbouwtoestellen in een nieuwe en eigentijdse kleur: Graphite-Grey of grafietgrijs. Wordt verwacht vanaf maart 2021… en nu al naar uitgekeken!

Waar stopt de keuken en begint de woonkamer? Deze grens is steeds meer aan het vervagen. Openheid is het motto. Dit vraagt om keukentoestellen die, stijlvol maar ook in alle discretie, opgaan in het groter geheel van het woonkamermeubilair. De nieuwe NEFF-inbouwcollectie met donkergrijze tint biedt hierop een stijlvol en eigentijds antwoord.

Volledige inbouwcollectie voor de keuken

Zwart en grijs zet de toon. Nu dus ook bij NEFF. De nieuwe Graphite-Grey reeks omvat alle inbouwtoestellen om de keukenuitrusting van gepassioneerde hobbykoks te vervolledigen: ovens, compactovens, warmhoudladen, volautomatische koffiemachines voor inbouw en afzuigkappen. De visuele eenheid wordt hierbij gegarandeerd. Zowel de kaders, bedieningspanelen als handgrepen worden uitgevoerd in een donkere grafiettint, conform de huidige woontrends. Eigentijds maar ook ingetogen, waardoor de toestellen in zo goed als elk keukenontwerp zullen aarden.

Praktische en slimme NEFF-ovensnufjes

Zoals we van NEFF gewend zijn, zal ook deze Graphite-Grey Collection uitgerust worden met een aantal slimme en handige snufjes. De Slide&Hide-deur is daar één van. Wanneer je de deur opent, draait de handgreep ergonomisch mee waarna de deur kan worden ingeschoven. De deur verdwijnt als het ware volledig onder de oven. Voordeel: de ovenruimte is makkelijker bereikbaar, zonder neergeklapte deur die in de weg zit. Extra handig én veilig, ook bij hoge inbouw.

Uitmuntende bakresultaten met CircoTherm

Daarnaast mag je je met het beproefde NEFF CircoTherm heteluchtsysteem aan uitstekende bakresultaten verwachten. De gelijkmatige verdeling van de hete lucht doorheen de hele oven is een belangrijke troef. Dit laat toe om op drie niveaus  tegelijk verschillende gerechten te bereiden, dit zonder dat de geuren en smaken elkaar beïnvloeden. Elk niveau in de oven heeft in feite een aparte luchtstroom. De snelle verdeling van de hete lucht maakt dat de bereiding snel dichtschroeit en dit houdt de gerechten lekker sappig en vol van smaak. Dankzij het  krachtige verwarmingselement is voorverwarmen bovendien amper nodig. En ook dat is mooi meegenomen.

Naadloze eenheid met SeamlessCombination

De NEFF-fans weten dat ze van hun merk, zowel op vlak van prestaties als esthetiek, altijd net dat ietsje meer mogen verwachten. Dankzij SeamlessCombination is het mogelijk om twee toestellen, die boven elkaar in de kolomkast ingebouwd worden, naadloos te combineren. Denk daarbij aan twee ovens, maar bijvoorbeeld ook een compactoven en een warmhoudlade. Dit ‘visueel samenvoegen’ kan dankzij de Seamless strips, binnenkort dus ook in Graphite-Grey.

Lees de reacties of reageer zelf op dit artikel