Middelkoop keukens

Middelkoop-keukens

In 1933 wordt Middelkoop voor het eerst gestart als expert in sloopmaterialen. In 1959 neemt sr het over en in 1963 wordt er naast sloopmaterialen een keukenshowroom geopend. Vanwege het succes wordt de showroom in Culemborg in 1980 uitgebreid. Uiteindelijk wordt het pand gesloopt en wordt er een hele nieuwe showroom neergezet. In 1986 gaat de huidige eigenaar Hans Middelkoop aan de slag in de zaak van z’n vader. In 1987 gaat het nieuwe pand open en er zijn niet alleen keukens, maar ook badkamers en doe-het-zelf producten te koop. In 2002 wordt er opnieuw een nieuw pand gekocht en geopend. In 2004 neemt Hans Middelkoop het bedrijf officieel over van zijn vader. Hij is de derde generatie binnen het familiebedrijf. In 2013 vierde het bedrijf officieel z’n 80-jarige jubileum.

Het aanbod van Middelkoop

Bij Middelkoop kan je terecht voor werkelijk iedere stijl keuken die je zoekt. Van een landelijke keuken tot een strak modern design. Alles is mogelijk binnen uw budget. Op basis van uw budget kunnen de verkopers een keuken op maat gaan ontwerpen. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van een collectie met a-merken keuken zoals: Siematic, Puur., MK, Alnostar en Schmidt. De keukens worden helemaal in uw stijl op locatie gemonteerd. Uiteraard kan u op basis van uw budget bijpassend keukenapparatuur erbij bestellen. U kan kiezen uit A-merken zoals: Miele, Siemens, Neff, Gaggenau, Atag, Etna, Pelgrim, AEG, Bauknecht, Whirlpool, Boretti, Novy, Bora, Falcon en Quooker. In verschillende segmenten kan u met deze keukenapparatuur een keuken samenstellen.

Vestiging Middelkoop keukens

Middelkoop is nog steeds vandaag de dag gevestigd in Culemborg. Op de Breedseweg 2 in Culemborg is de showroom te vinden. Van maandag tot en met zaterdag is de showroom geopend. De hele week is de winkel van 09.00 tot 17.30 geopend. Op vrijdagavond is er koopavond en is de winkel tot 21.00 open. Op zaterdag sluit de showroom om 16.00. Het is verstandig om vooraf een afspraak te maken met een keukenverkoper. U krijgt dan direct een vrijblijvende offerte en 3D tekening van uw keuken.

Klantervaringen Middelkoop

Via de website van Middelkoop kunnen klanten op de onafhankelijke website 5 sterren specialist een recensie achterlaten. Volgens deze klantenervaringen site is 98,48% tevreden met hun aankoop bij Middelkoop. Bij de onafhankelijke review site Qasa scoort het bedrijf een 9,1.

Lees de reacties of reageer zelf op dit artikel