NEFF keukenapparatuur kopen? Kies beter bij een NEFF MasterPartner

MasterPartner contract_DBkeukenGroep

Als je nader kennis maakt met NEFF keukenapparatuur, dan ontdek je dat deze fabrikant voor elk type kok passende techniek in huis heeft. Gaat jouw interesse uit naar NEFF? Kijk dan even bij welke keukenzaak je je slag slaat. 

Veel keukenbedrijven verkopen NEFF, maar lang niet allemaal dragen ze de erkenning van NEFF MasterPartner. Bij een keukenzaak met dit label slaag je beter.

NEFF MasterPartner: voor de beste keus

NEFF heeft eisen geformuleerd waar MasterPartners aan moeten voldoen. Deze heeft NEFF samengebracht in het nieuwe NEFF MasterPartner Programma. Keukenzaken die aan deze kwaliteitseisen voldoen mogen zich NEFF MasterPartner noemen. 

Bij deze specialisten:

  • Krijg je grondiger advies 
  • Heb je meer keus uit NEFF apparatuur
  • Kun je leuke NEFF inspiratie opdoen

Als keukenervaringen.nl houden we in de gaten wie zich allemaal NEFF MasterPartner mogen noemen. In elk geval – dat lazen we op wonen360.nl, zijn dat:

NEFF apparatuur kopen bij NEFF MasterPartner

NEFF MasterPartners bieden veel extra’s voor NEFF liefhebbers. Je vindt er reuzeveel NEFF apparaten. De verkopers weten echt waar ze het over hebben want ze gaan regelmatig op cursus. 

Daarnaast, en dat is misschien nog het leukste, vind je bij een NEFF MasterPartner altijd in de showroom een waanzinnig inspirerende NEFF demokeuken met de nieuwste snufjes zoals:

Topkoks demonstreren regelmatig oplossingen met slimme details die voor meer plezier in de keuken zorgen. Want NEFF is altijd op zoek naar nieuwe ideeën om koken, bakken, afwassen en koelen makkelijker te maken. 

Dus check even online of er een NEFF MasterPartner bij je in de buurt zit en maak daar gebruik van! 

Lees de reacties of reageer zelf op dit artikel