Nuva Keukens

Nuva-keukens

In 1977 werd in Someren de keukenwinkel Nuva Keukens opgericht. Het idee was dat de keukenwereld toe was aan iets nieuws. Het familiebedrijf werd al snel overgenomen door de zoon van de eigenaar. De zaak begon ooit als een kleine zelfstandige keukenzaak met slechts drie werknemers. Onder de leiding van de zoon groeide het bedrijf uit tot een keukenwinkel met vijf vestigingen in Brabant en Limburg. Alle keukens worden door het bedrijf zelf geplaatst. Doordat Nuva een eigen distributiecentrum heeft, kunnen keukens en materialen snel geleverd worden.

Nuva Keukenaanbod

De collectie van Nuva bestaat uit een breed assortiment in verschillende prijsklasse. Het is hierdoor voor iedereen mogelijk om een mooie keuken uit te zoeken. Verschillende merkkeukens worden verkocht zoals: Motivo, Systemat, Yline en Pronorm. De keukens zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen zoals landelijk, modern, design en klassiek. Door te werken met verschillende materialen zoals greeploos en hout krijg je een karakteristieke keuken. Nuva zorgt ervoor dat de keukenapparatuur volledig thuis past in het ontwerp van de keuken. Je kan bij Nuva kiezen uit bekende merken zoals: Bora, Etna, Quooker, Siemens en ATAG.

5 Vestigingen Nuva keukens

Nuva Keukens heeft in totaal vijf vestigingen in Brabant en Limburg. Er is een vestiging in Bergeijk, Deurne, Heerlen, Sommeren-Eind en Tilburg. Op maandag zijn de vestigingen in Bergeijk en Deurne gesloten. De rest van de week zijn ze geopend van 09.00 tot 18.00. Op vrijdagavond is er koopavond tot 20.00. Op zaterdag zijn de vestigingen in Bergeijk geopend van 10.00 tot 16.00. Heerlen, Sommeren-Eind en Tilburg zijn de hele week geopend van 09.00 tot 17.00. De vestiging in Tilburg heeft op vrijdagavond koopavond tot 21.00. De vestigingen Heerlen op donderdagavond tot 21.00 en Sommeren-Eind is tot 20.00 geopend. Op zaterdag is Sommeren-Eind tot 16.00 geopend en Tilburg en Heerlen tot 17.00. De vestigingen hebben regelmatig ook een speciale koopzondag. Koopzondag wordt altijd aangekondigd op de website.

Klantervaringen Nuva keukens

Op verschillende onafhankelijke websites zijn klantervaringen over Nuva keukens te vinden. Op de kritische website van Qasa scoort de keukenwinkel een 7,2. Op de website van Opiness scoort Nuva Keukens een stuk lager met een 4,9. De enige kanttekening hierbij is wel dat er nog weinig recensies opstaan.

http://www.qasa.nl/ervaringen/nuva-keukens-58

https://opiness.nl/review/nuva-keukens-8

 

 

 

 

 

 

Lees de reacties of reageer zelf op dit artikel