Paul Roescher keukens, badkamers en tegels

Logo-Paul-Roescher

In 1971 begon Paul Roescher in een oude kippenschuur zijn eerste keukenspeciaalzaak. Na 14 jaar was het tijd om uit te breiden en huurde hij een pand in Raalte. Met 300m2 was er ineens meer ruimte om keukenopstellingen te laten zien. De naamsbekendheid van Paul Roescher nam toe en ook het aantal klanten. Hierdoor konden de prijzen van Duitse kwaliteitskeukens verder omlaag. In 1995 besluit hij met een nieuwe huisstijl een nieuw filiaal te openen in Apeldoorn. Dit filiaal kreeg een showroom van 800 m2. Vanaf dit moment gaat het hard met Paul Roescher. Er moet zelfs een nieuw magazijn komen om alle bestellingen op te vangen. Er wordt besloten om in Rijssen een nieuwbouw pand te bouwen met showroom en magazijn. Het nieuwe gebouw krijgt een showroom van 3600m2. In 2006 verhuist ook de vestiging van Apeldoorn naar een nieuw pand met een oppervlakte van 6000 m2. Inmiddels heeft Paul Roescher een totale showroom van 17.500 m2.

Aanbod keukens Paul Roescher

Het aanbod bestaat tegenwoordig niet meer alleen uit keukens, maar ook uit badkamers, vloeren, tegels, haarden en kasten. Uiteraard is Paul Roescher nog steeds de specialist in kwaliteitskeukens. De keukens worden allemaal in Duitsland geproduceerd. Naast de showroomkeukens kan u ook een keuken volledig op maat laten maken. In vrijwel elke stijl is er een showroomkeuken aanwezig. U kan kiezen uit moderne, klassieke, landelijke en tijdloze keukens. Er is ook een selectie met budgetkeukens. U kan hier een keuken uitzoeken tussen de € 1.500 en € 5.000. De top kwaliteit keukens zitten qua prijs tussen de € 4.000 en € 20.000. Binnen elk budget is er een keuken verkrijgbaar. Paul Roescher heeft tevens een groot aantal merken keukenapparatuur waar u uit kan kiezen. U kan kiezen uit: Bosch, Siemens, Miele, Pelgrim, ATAG, Falcon, Quooker, Grohe, Franke, Stovens, AEG, ETNA, Whirlpool, Smeg, Borretti en Küppersbosch.

Vestigingen keukenshowrooms

Paul Roescher heeft twee vestigingen. Eén vestiging ligt in Apeldoorn en de andere in Rijssen. Beide vestigingen zijn megastores met een gigantische showroom. De winkels zijn op zondag en maandag gesloten. Op donderdagavond is het koopavond en is de vestiging geopend tot 21.00. Op zaterdagmiddag sluiten de winkels om 16.30. De winkels zijn op reguliere dagen geopend vanaf 09.00 tot 18.00.

Klantervaringen Paul Roescher

De klantervaringen worden via de onafhankelijke website klanten vertellen gedeeld. Gemiddeld scoort Paul Roescher een 7,8 via deze website. 84% van de klanten beveelt de keukenzaak aan bij familie en vrienden. De showrooms scoren minder goed via de onafhankelijk beoordelingssite Qasa. Via deze website scoort het bedrijf een krappe voldoende met een 5,6.

https://qasa.nl/ervaringen/paul-roescher-79

Lees de reacties of reageer zelf op dit artikel