Reddy keukens

Reddy-Keukens-logo

Reddy Keukens is een van oorsprong Duits bedrijf met uiteraard een fabriek in Duitsland. Uit Duitsland komt al jaren topkwaliteit op het gebied van keukens. Als franchiseformule werd Reddy in 1994 officieel in Duitsland gestart. Al snel groeide de formule uit tot een succesvolle speler in de keukenmarkt. In 2009 werd besloten om het merk in het buitenland uit te rollen. Nederland, Spanje en Oostenrijk werden de eerste landen waar een officiële Reddy Keuken gekocht kon worden. In 2013 kwam België er ook bij. Inmiddels heeft Reddy 9 vestigingen in Nederland. In Europa heeft het bedrijf 65 vestigingen. De keukenfabrikant promoot vooral met netto prijzen waarbij, de klant niet hoeft te onderhandelen. Er wordt dus nooit een spelletje gespeeld over de prijs. Reddy is onderdeel van de MHK Group en kan hierdoor voordelig inkopen.

Aanbod keukens

Reddy Keukens zit qua prijs in het budgetsegment. Er is een collectie met keukens onder de € 5.000 inclusief apparatuur. De meeste keukens zijn niet duurder dan € 10.000. Qua aanbod heeft Reddy functionele keukens met een modern design of een landelijke uitstraling. Bij het ontwerpen van de keukens is rekening gehouden met de laatste trends. De keukens kunnen in vrijwel iedere opstelling geleverd worden. Ondanks de lage prijzen worden de keukens uitsluitend met A-merken geleverd zoals: AEG, Bosch, Pelgrim en Zanussi. De apparaten hebben minimaal een energieklasse A.

Vestigingen Reddy keukens

Er zijn in totaal 9 Reddy Keukens vestigingen in Nederland te vinden. Een deel van de vestigingen zit in het oosten van het land tegen de Duitse grens aan. De andere vestigingen zijn gevestigd in Noord en Zuid-Holland. U komt Reddy tegen in: Alkmaar, Barendrecht, Doetinchem, Helmond, Heteren, Katwijk, Uden Vlaardingen en Zaandam. De vestigingen zijn allemaal van dinsdag tot en met zaterdag geopend. Op donderdagavond is in de meeste vestigingen koopavond. Regelmatig is er een koopzondag. Uiteraard wordt dit gemeld op de website. De vestiging in Zaandam is een uitzondering. Deze is iedere maandag en zondag geopend van 9.30 tot 17.00.

Klantervaringen Reddy keukens

Op de website van Reddy Keukens staan klantervaringen. De klantervaringen worden verzameld door The Feedback Company. The Feedback Company is een onafhankelijk bedrijf voor het verzamelen van feedback. Volgens The Feedback Company heeft het bedrijf een 9,2 en beveelt 99% het bedrijf aan bij familie en vrienden. Op de website van Casa scoort Reddy Keukens ook prima met een 8,9.

http://www.qasa.nl/ervaringen/reddy-keukens-helmond-1324

https://www.feedbackcompany.com/NL-NL/reviews/multipage-Reddy-Keukens.html

 

 

 

 

 

 

 

Lees de reacties of reageer zelf op dit artikel