Riverdale-keuken 2.0

Riverdale-keuken

In oktober 2014 plaatsten we een bericht over een nieuwe en interessante keuken: de Riverdale-keuken. Deze houten keuken, ontworpen onder de vlag van Riverdale, zou volgens ons gegarandeerd een succesnummer worden. Onlangs kregen we opnieuw bericht van het marketingbureau van Riverdale: het merk introduceert nieuwe keukens. Snel, zeer snel zelfs, want die “oude” keuken is nog geen jaar oud. Toch bespreken we de Riverdale-keuken graag op KeukenErvaringen.nl.

The Natural by Riverdale

Als we het marketingbureau van Riverdale mogen geloven, is de Riverdale-keuken een succes. Dat zou ons op zich niet verbazen, hoewel de keuken maar bij een select aantal leveranciers te koop is. De keuken werd vorig jaar geïntroduceerd in de kleuren zwart, wit en naturel. We schreven toen al dat de keuken direct een bepaald gevoel oproept en dat hij aansluit bij de woninginrichting van veel consumenten. De Riverdale-keuken werd gepositioneerd in het middensegment, wat inhoudt dat je er zo € 25.000 voor neertelt.
In aanvulling op het bestaande assortiment van drie Riverdale-keukens, introduceert het merk nu nog eens twee nieuwe keukens: The Natural by Riverdale en Selected by Riverdale.
The Natural by Riverdale valt op door zijn fineer van gelakt eiken en is romantisch en stoer tegelijk. Uitgangspunt vormt één vaste basis waar je vervolgens omheen kunt variëren, zodat je toch een unieke keuken krijgt die precies bij jouw wensen en eisen past.
The Natural by Riverdale sluit het meest aan bij de bestaande Riverdale-keuken en is verkrijgbaar in de kleuren naturel, zwart en wit.

Riverdale-keuken-detail

Selected by Riverdale

De Selected by Riverdale-keuken is een sfeervolle keuken van melamine uni. De keuken ademt de sfeer van Riverdale, maar is tegelijkertijd iets moderner. Evenals bij de The Natural of Riverdale-keuken, kun je zelf je keukenopstelling kiezen. Riverdale biedt de mogelijkheid om een kookeiland van het merk te kiezen.
Selected by Riverdale wijkt wat meer af van de “klassieke” Riverdale-keuken en is verkrijgbaar in de kleuren “Pure”, “Harmony” en “Balance”.

Unieke Riverdale-keukens

De Riverdale-keukens zijn uniek. Ze vallen niet alleen op omdat ze de typische Riverdale-stijl ademen, maar ook omdat ze specificaties hebben die we bij geen andere keuken tegenkomen. Allereerst zijn de nieuwe keukens verkrijgbaar met de unieke kastmaat van 78 bij 78 cm. Dat zijn dus vierkante keukenkastjes. Eventueel kun je ook kiezen voor kastjes van 39 bij 78 cm. Beide kastafmetingen zijn totaal afwijkend van andere keukenkastjes.
Afhankelijk van je wensen en interieur kun je kiezen uit drie verschillende deurgrepen. Riverdale biedt greeploze deurtjes, ijzeren zwarte knoppen met een hartje en houten knoppen in de kleuren van Riverdale, eveneens voorzien van een hartje.
Uniek is ook dat de binnenzijden van de laden zijn voorzien van illustraties en dat op het werkblad een Riverdale-logo is aangebracht. De keuken sluit daarmee naadloos aan bij alle andere woonaccessoires van Riverdale en is direct herkenbaar. Je hoeft nooit uit te leggen dat je een Riverdale-keuken hebt, want hij spreekt voor zich.

Wat ons betreft mag Riverdale nu wel even wachten met een nieuwe introductie, zodat we eerst eens kunnen genieten van het huidige aanbod. Nog meer introducties gaat wat ons betreft ten koste van de exclusiviteit. We zijn echter benieuwd!

 

Lees de reacties of reageer zelf op dit artikel