Steel fornuis

steel fornuis eigen stijl

Steel is nieuw op de Nederlandse markt. De Italiaanse apparatuur maakt nu al naam vanwege het sterke en eigenzinnige karakter. Dat is onder andere te danken aan de samenvoeging van materialen, de trendy kleuren en de vele innovatieve mogelijkheden. Er zijn fornuizen, koelkasten en afzuigapparatuur van Steel. Daardoor kan bij een Steel fornuis altijd bijpassende apparatuur worden gekozen, zodat de keuken in stijl blijft.

Custom build

Steel apparatuur wordt zeer compleet geleverd. Tot en met de pizzasteen toe. Bovendien is Steel apparatuur voorzien van allerlei innovaties, zoals bakplaten met twee keramische lagen,  een grill met lavastenen en de koude ovendeur.

Een Steelfornuis is voor een groot deel custom build: de gebruiker stelt nagenoeg het gehele fornuis zelf samen. Dat maakt het voor iedereen mogelijk het ideale Steel fornuis realiseren.

 Ascot en Genesi

Steel heeft twee fornuizenlijnen: De Ascot en de Genesi.
De Ascot is de klassiek-romantische lijn, met een modern vleugje. Diepgroene details, in combinatie met rvs, nikkelen of koperen bedieningsknoppen geven de Ascot fornuizen een prachtige uitstraling. De dertig modellen van Ascot zijn leverbaar in vier verschillende breedtes en in de topkleuren blauw, zwart, antraciet, rvs en crême.
Elk Steel fornuis heeft een wokbrander met hoog vermogen en een multifunctionele oven met acht verschillende functies. Genesi is de moderne lijn, met een zeer strak design. Verkrijgbaar in acht trendy kleuren. De 29 modellen van Genesi staan voor uitstekende prestaties in combinatie met een moderne uitstraling.  Er zijn ook bij de Genesi fornuizen veel opties mogelijk, zoals een grillplaat, friteuse, bakplaat of keramische kookplaten.

Steel is een prachtkans voor mensen die een keuken gaan kopen. Italiaanse kwaliteit en uitstraling, die garant staat voor nog meer charme en keukenplezier.

 

Lees de reacties of reageer zelf op dit artikel