Superkeukens

Historie Superkeukens

Superkeukens is sinds 1999 actief in Nederland als franchise onderneming. De laatste jaren is het bedrijf een begrip geworden binnen Nederland. Het bedrijf draait vooral op mond-tot-mond reclame. De keukens worden in een fabriek in Duitsland ontworpen en gebouwd. Door rechtstreeks bij de fabriek in te kopen kan de laagste prijs geboden worden. Een uniek concept is dat Superkeukens altijd de laagste prijs heeft. U hoeft nooit meer te onderhandelen over de prijs. De prijzen staan vast. In plaats van te onderhandelen gaat u met een ontwerper aan de slag om uw eigen droomkeuken te ontwerpen. Klanten weten hierdoor vooraf wat ze kunnen verwachten en dit slaat aan. Inmiddels heeft het bedrijf meer dan 42 showrooms verspreid over Nederland.

Het keuken aanbod

Superkeukens heeft keukens tussen de € 4.000 en € 10.000. Dit maakt de keukenwinkel absoluut betaalbaar voor de consument. U komt bij Superkeukens eigenlijk twee stijlen tegen: Landelijk en Modern. Regelmatig gaat het bedrijf mee met de nieuwste trends en komen er nieuwe keukens in de collectie. Elke keuken wordt volledig op maat gemaakt en ingetekend. Op een groot scherm ziet u live hoe uw keuken er in 3D uit komt te zien. Naast het uitzoeken van een stijl en opstelling mag u zelf binnen uw budget de keukenapparatuur uitzoeken. U kan bij Superkeukens altijd kiezen voor betaalbare A-merken als: Pelgrim, Leonard, Faber, Zanker Zanussi, AEG en Siemens.

Vestigingen

Er zijn meer dan 42 vestigingen verspreid over Nederland. Hierdoor zit er altijd een vestiging bij u in de buurt. Het is slim om vooraf een afspraak te maken met een adviseur voor een vrijblijvende 3D tekening van uw keuken. Superkeukens is te vinden in de volgende plaatsen: Almere, Apeldoorn, Beuningen, Buitenpost, Den Bosch, Emmen, Heerlen, Hoorn, Kolham, Oldenzaal, St. Hubert, Tiel, Veenendaal, Wateringen, Amersfoort, Arkel, Breda, Capelle a/d IJssel, Eindhoven, Gouda, Hellevoetsluis, Horst, Leeuwarden, Oss, Strijen, Tilburg. Vlissingen, Wolvega, Amsterdam, Assen, Broek op Langedijk, Cruquius, Elburg, Groningen, Helmond, Huissen, Middelburg, Roermond, Terborg, Utrecht, Vriezenveen en Zoeterwoude. De vestigingen zijn iedere dag geopend en vaak ook op zondag. Voor de actuele openingstijden kan u het beste de website van Superkeukens bezoeken.

Klantervaringen

Op de website van Superkeukens worden ervaringen van klanten gedeeld met een foto. Deze ervaringen zijn eigenlijk allemaal positief. Op de website van Qasa.nl komt u onafhankelijke beoordelingen tegen. Superkeukens scoort gemiddeld een 5,8 bij Qasa. Op de onafhankelijke website van The Feedback Company scoort Superkeukens een 8,5. 94% van de klanten zou het bedrijf aanbevelen bij familie.

 

http://www.qasa.nl/ervaringen/superkeukens-22

https://www.feedbackcompany.com/NL-NL/reviews/SuperKeukens.html

Lees de reacties of reageer zelf op dit artikel