ATAG Celcius Cooking inductiekookplaat

Koken als een masterchef? Dankzij de slimme inductiekookplaat van ATAG tovert iedere thuis kok een sterrengerecht op tafel. De Celcius Cooking technologie neemt een heleboel kook- en denkwerk uit handen, waardoor het garen van lamskoteletten ineens super eenvoudig is! De Celcius Cooking kookplaat meet voor jou de juiste temperatuur en draait vervolgens zelf aan de knoppen. De pannen doen de rest. Hoe het precies werkt? We leggen het uit.

Volledige controle met accessoires van Celcius Cooking

Bij de ATAG Celcius Cooking inductie kookplaat horen speciale pannen met temperatuursensoren in de bodem en een Celcius Cooking kernthermometer. Alle accessoires communiceren via bluetooth met de kookplaat, waar je vervolgens de exacte kerntemperatuur afleest.

  1. Zet de pan op het vuur en activeer de Celcius Cooking Probe: een keuken thermometer die communiceert met de kookplaat. 
  2. Stel de temperatuur in op de kookplaat en vervolgens de tijd die je gerecht nodig heeft voor een perfecte garing. 
  3. En nu wachten maar… Ga rustig de tafel dekken, want de ATAG Celcius Cooking houdt je gerecht in de gaten en schakelt zelf de kookzone uit wanneer het klaar is

Recepten en tutorials via de app

Gepocheerde zalm of liever een krokant gebakken vis? Inspiratie in overvloed in de ATAG app. Zoek de heerlijkste recepten uit en leer hoe je een smaakvol diner op tafel zet met Celcius precisie koken. In de video tutorials staat stap voor stap beschreven hoe je met temperatuur gestuurd koken een heerlijke maaltijd op tafel tovert. Zo leer je bijvoorbeeld hoe een sous-vide bereiding werkt met de Celcius Cooking Probe. 

Plus menu met Automatische kookprogramma’s

Het kost tijd om alle functionaliteiten helemaal te ontdekken. Maar zodra je helemaal thuis bent in Celcius Cooking wil je nooit meer terug naar het ouderwetse gasfornuis. Erg handig zijn de automatische kookprogramma’s die je via het plus menu kunt gebruiken. Of koppel verschillende kookzones aan elkaar zodat je een XL (grill) pan kwijt kunt.

ATAG Celcius Cooking is geschikt voor de amateur kok én de (semi)prof

Zodra je gewend bent aan het precisie koken, bespaart het je een heleboel tijd en stress. Nooit meer aangebrand eten of vlees dat niet goed gaar is. Een overkokende pan? Dat overkomt je niet met de ATAG Celcius Cooking kookplaat. Het wordt perfect en nauwkeurig bereid. Nu kun jij je aandacht richten op de gasten die vroeg gearriveerd zijn en de rol van gastheer en chefkok uitstekend combineren.

Lees de reacties of reageer zelf op dit artikel