ATAG Celsius°Cooking™: modern koken

Koken als een masterchef? Dankzij de slimme inductiekookplaat van ATAG tovert iedere thuis kok een sterrengerecht op tafel. De Celsius°Cooking™ technologie neemt een heleboel kook- en denkwerk uit handen, waardoor het garen van lamskoteletten ineens supereenvoudig is!

Wat is Celsius°Cooking™?

De Celsius°Cooking™ kookplaat meet voor jou de juiste temperatuur en draait vervolgens zelf aan de knoppen. De pannen doen de rest. Hoe het precies werkt? We leggen het uit. Bij de ATAG Celsius°Cooking™ inductie kookplaat horen speciale pannen met temperatuursensoren in de bodem en een Celsius°Cooking™ kernthermometer. Alle accessoires communiceren via bluetooth met de kookplaat, waar je vervolgens de exacte kerntemperatuur afleest.

  1. Zet de pan op het vuur en activeer de Celsius°Cooking™ Probe: een keuken thermometer die communiceert met de kookplaat. 
  2. Stel de temperatuur in op de kookplaat en vervolgens de tijd die je gerecht nodig heeft voor een perfecte garing. 
  3. En nu wachten maar… Ga rustig de tafel dekken, want de ATAG Celsius°Cooking™ houdt je gerecht in de gaten en schakelt zelf de kookzone uit wanneer het klaar is

Recepten en tutorials via de ATAG app

Gepocheerde zalm of liever een krokant gebakken vis? Inspiratie in overvloed in de ATAG app. Zoek de heerlijkste recepten uit en leer hoe je een smaakvol diner op tafel zet met Celsius°Cooking™. ATAG heeft een serie van youtube videos gemaakt om je mee te nemen in alle mogelijkheden rondom Celsius°Cooking™. Zo leer je bijvoorbeeld hoe een sous-vide bereiding werkt met de Celsius°Cooking™ Probe. 

Plus menu met Automatische kookprogramma’s

Het kost tijd om alle functionaliteiten helemaal te ontdekken. Maar zodra je helemaal thuis bent in Celsius°Cooking™ wil je nooit meer terug naar het ouderwetse gasfornuis. Erg handig zijn de automatische kookprogramma’s die je via het plus menu kunt gebruiken. Of koppel verschillende kookzones aan elkaar zodat je een XL (grill) pan kwijt kunt.

ATAG Celsius°Cooking™ is geschikt voor de amateur kok én de (semi)prof

Zodra je gewend bent aan het precisie koken, bespaart het je een heleboel tijd en stress. Nooit meer aangebrand eten of vlees dat niet goed gaar is. Een overkokende pan? Dat overkomt je niet met de ATAG Celsius°Cooking™ kookplaat. Het wordt perfect en nauwkeurig bereid. Nu kun jij je aandacht richten op de gasten die vroeg gearriveerd zijn en de rol van gastheer en chef-kok uitstekend combineren.

Wil je meer weten over ATAG Celsius°Cooking™? Bekijk dan de youtube videos van ATAG of bezoek de showroom.

Lees de reacties of reageer zelf op dit artikel