Tieleman keukens

Tieleman-keukens

Tieleman keukens is een familiebedrijf met een lange historie. In 1962 werd Tieleman in eerste instantie als aannemersbedrijf opgericht. Al snel begon de lokale timmerman met het maken van keukens voor klanten. Aan het begin van de jaren 70 werd de eerste keukenshowroom gebouwd. Zijn zoons waren bij het bedrijf gekomen en hielpen mee met de opbouw van de keukenzaak. In 1971 besloot z’n toenmalige compagnon eruit te stappen en besloten ze zich volledig te gaan richten op keukens. Na een aantal keren uitgebreid te zijn verhuist Tieleman keukens uiteindelijk naar Middelharnis. Hier staat de huidige vestiging van Tieleman keukens.

Het aanbod van Tieleman keukens

Tieleman Keukens heeft een uitgebreide collectie met tijdloze design keukens. Verschillende bekende merkkeukens worden naast de huiscollectie verkocht. Je kan bij ze terecht voor een keuken van: Keller, Schüller, Next125, Mereno, Snaidero, Eggersmann en Riverdale. Binnen elk budget kan je een merkkeuken ontwerpen. Dit kan in een landelijke stijl of in een modern design zonder grepen. De handgemaakte keukens worden volledig op maat van uw ruimte gemaakt. Uiteraard kunnen hierin alle denkbare keukenapparatuur verwerkt worden. Verschillende bekende merken keukenapparatuur worden in de keuken verwerkt. U kan kiezen uit: Miele, Siemens, Atag, Bora, ABK, Gaggenau, Quooker, Boretti, Novy, Etna, Pelgrim, Bosch, Aga en LaCornue.

Vestiging keukenzaak Tieleman

Tieleman Keukens concentreert zich nog altijd op één vestiging om zo de volledige aandacht naar de klant uit te laten gaan. De vestiging zit in Middelharnis. Iedere werkdag is de keukenwinkel geopend van 08.30 tot 17.00 uur. Op zaterdag is de winkel geopend van 09.30 tot 17.00 uur. Op vrijdagavond is er koopavond tot 21.00. Gaat u het niet redden om een afspraak te maken tijdens de reguliere openingstijden? Uiteraard is het mogelijk om op afspraak buiten de openingstijden een afspraak te maken.

Klantervaringen Tieleman keukens

Tieleman Keukens verzameld via verschillende platformen recensies van klanten. Via de onafhankelijke website van Opiness kunnen klanten een recensie achterlaten. Gemiddeld scoort Tieleman Keukens hier een 8,8. Vanwege de hoge score is het bedrijf uitgeroepen tot topwinkel in 2017. Op de onafhankelijke website Qasa weet het bedrijf zelfs een 9,7 te scoren. Terwijl dit een vrij kritische site is. De afgelopen jaren is Tieleman Keukens al drie maal op rij uitgeroepen tot de beste keukenspecialist van Nederland. In het programma Tros Radar heeft het bedrijf een warme douche ontvangen voor de service.

https://www.opiness.nl/review/tieleman-keukens

http://www.qasa.nl/ervaringen/tieleman-keukens-16

 

 

Lees de reacties of reageer zelf op dit artikel