Voortman keukens

Voortman-keukens-logo

Voortman Keukens is al meer dan 40 jaar actief is op de Nederlandse markt. Het is een Nederlands familiebedrijf uit het oosten van het land. Het bedrijf is ontstaan uit het oogpunt van een aantal kritische keukenverkopers. Als keukenverkopers hadden ze het idee dat het anders kon. Vanuit deze ideeën is Voortman gestart. Het bedrijf besteed veel aandacht aan service, kwaliteit en aandacht voor de klant. Ze vinden het belangrijk dat een nieuwe keuken volledig aan de verwachtingen voldoet. Als keukenleverancier gaan ze tot het uiterste om een tevreden klant te krijgen. Volgens Voortman Keukens moet een tevreden klant verdient worden en daar doen ze al 40 jaar alles aan.

Het aanbod keukens

Als u kiest voor een Voortman Keuken, dan krijgt u altijd een duurzaam geproduceerde keuken. Tijdens de productie is er rekening gehouden met het milieu, maar ook bij het gebruik van de keuken. Denk bijvoorbeeld aan het besparen op stroom en water. De nieuwste ontwikkelingen worden in de keuken verwerkt. U kan bij Voortman kiezen uit verschillende stijlen. Kies bijvoorbeeld uit: Design, Landelijk, Budget of Klassiek. Daarnaast zijn er twee lijnen beschikbaar van Keller en Siematic. De budget keukens zijn verkrijgbaar onder de € 10.000. Voortman zit qua prijs in het middensegment. Qua apparatuur werkt Voortman alleen met de beste kwaliteit. U kan kiezen uit de volgende A-merken: AEG, ATAG, Bauknecht, Berazzoni, Boretti, Bosch, Gaggenau, KitchenAid, Liebherr, Miele, Novy, Pelgrim, Siemens, Quooker, Whirlpool, Zanussi en Etna.

Vestigingen Voortman keukens

Voortman Keukens heeft vijf vestigingen in Nederland. De vestigingen zijn gevestigd in: Apeldoorn, Bunnik, Elst, Rijssen en Steenwijk. De winkels zijn iedere dag geopend tussen 9.00 en 17.00. Alleen de vestiging in Steenwijk is op maandag gesloten. Op donderdagavond is er in alle vestigingen koopavond tot 21.00. Op zondag zijn alle vestigingen standaard gesloten.

Klantervaringen Voortman keukens

Voortman Keukens heeft op de eigen website een link staan naar de beoordelingen bij Qasa. Qasa is een onafhankelijke beoordelingssite waar iedereen een recensie kan achterlaten. Gemiddeld scoort Voortman hoog met een 9,3. Buiten de recensies op Qasa zijn er verder geen klantervaringen over Voortman keukens.

www.qasa.nl/ervaringen/voortman-keukens-26

 

Lees de reacties of reageer zelf op dit artikel