vtwonen keuken

vtwonen keuken dark oak

Een vtwonen keuken, je raadt het al……… een keuken helemaal in stijl van vtwonen.

De stylisten van vtwonen hebben in samenwerking met Mandemakers- keukens vier unieke vtwonenkeukens ontworpen. (Na eerdere samenwerking met Grando.)

Het resultaat bestaat uit vier prachtige hoek- en eilandkeukens die gebaseerd zijn op dé trends van nu. Zowel de vorm als de kleuren en materialen van de keukens kunnen naar ieders wens gemixt en gematcht worden. Met de nieuwe vtwonen collecties stelt u uw eigen droomkeuken samen. Nu exclusief verkrijgbaar bij Mandemakers Keukens!

De collectie bestaat uit White, Oak en is nu uitgebreid met Black en Dark Oak

Vtwonenkeuken Black:

Een stoere zwarte keuken helemaal hip:

Highligts in deze keuken: subtiele paneeldeuren, een marmeren spatrand en heeft mooie houttekening. Het werkeiland is smaller dan standaard en oogt dus minder massief. De mooie marmeren spatrand is juist weer extra hoog. Deze eilandkeuken is voorzien van zwarte, kleibeitsen fronten van 1 cm dik. Ook het werkblad is uitgevoerd in de kleur zwart en is gemaakt van 1 cm dik keramiek met een marmerlook.

vtwonen keuken black

Vtwonen keuken Dark Oak:

De keuken Dark Oak is gemaakt van robuuste materialen. Het werkblad is een centimeter dik en is gemaakt van wit keramiek met marmerlook. Dit geeft een prachtig contrast met het donkere hout. De spatwand is van hetzelfde materiaal gemaakt om zo een geheel te creëren. De schouw boven het werkblad is een echte eyecatcher dankzij de afwerking met gepoederd staal met gold-coating. De spoelbak en bijpassende kraan zijn uitgevoerd in de kleur vintage brons.

vtwonen keuken dark oak

Bovenstaande keukens zijn te zien en te koop in de winkels van Mandemakers Keukens. Je kunt deze stylen zelf mixen en matchen om zo je eigen droomkeuken te realiseren.

Dezelfde look end feel kan uiteraard ook elders uitgezocht worden. Het gaat uiteindelijk om de sfeer die de keuken uitstraalt.

Op de vtwonen beurs in oktober kunt u uiteraard ook veel inspiratie op doen voor een sfeervolle, industriële , of  deens design keuken…

Of neem eens een kijkje bij andere sfeervolle keukenzaken om de juiste ingrediënten te krijgen die bij uw droomkeuken past.

 

Lees de reacties of reageer zelf op dit artikel