Wooning

Wooning

In 1960 is Herman Wooning begonnen met een totaalwinkel voor badkamers, keukens, tegels en bouwmaterialen. Herman Wooning wilde graag bewust alle materialen op één locatie verkopen. Een klant hoeft zo niet meer voor zowel de badkamer als de keuken naar een andere winkel. Het concept in Bergschenhoek werd een succes en al snel kwam er een tweede vestiging in Rotterdam bij. Het bedrijf bleef maar groeien en in 2013 werd de zevende vestiging geopend in Spijkenisse. Wooning is inmiddels uitgegroeid tot een bekende naam in Westland. In iedere vestiging kom je een grote showroom tegen, waarbij je zoveel mogelijk van het assortiment te zien krijgt. In de grote showrooms staan gemiddeld 130 keukens om te bekijken.

Het keukenaanbod Wooning

Wooning heeft een groot assortiment met maatwerk keukens. Dankzij het grote assortiment kan iedere gewenste stijl geleverd worden. Van een simpele rechte keuken tot een prachtig kookeiland. Wooning werkt met een huiscollectie en kan hierdoor verschillende stijlen betaalbaar leveren. In vrijwel elk prijssegment is een keuken mogelijk. Als je een keuken bij Wooning besteld wordt ook de installatie vakkundig voor je geregeld. Voor de keukenapparatuur werkt Wooning met verschillende grote merken samen. Je kan kiezen voor keukenapparatuur van Whirlpool, AEG, Bauknecht, Zanussi of Novy.

7 Vestigingen heeft Wooning

Wooning heeft in totaal 7 vestigingen verspreid over Nederland. Er is een vestiging in Bergschenhoek, Den Haag, Naaldwijk, Numansdorp, Rotterdam, Spijkenisse en Vlaardingen. De showrooms hebben allemaal een ruime collectie met keukens. De vestigingen zijn allemaal van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 18.00 geopend. De vestiging in Spijkenisse en Den Haag gaat op maandag om 12.00 open. Numansdorp, Vlaardingen en Naaldwijk zijn gesloten op maandag. Op vrijdagavond is er in bijna alle vestigingen koopavond. Alleen in de vestiging Spijkenisse is er op donderdagavond koopavond tot 21.00. Regelmatig wordt er ook een koopzondag in één van de zeven vestigingen georganiseerd. De aangepaste openingstijden vind u hiervoor op de website.

Klantervaringen van Wooning

Op de website van Wooning kunnen klanten een review achterlaten over de aankoop van hun nieuwe keuken. Op hun eigen website scoort het bedrijf gemiddeld een 8. Op de onafhankelijke klantervaringen website van Qasa scoort het bedrijf een 5. Op de onafhankelijke site Opiness staan nog maar een paar reviews en scoort het bedrijf een 3.

https://www.wooning.nl/review/

http://www.qasa.nl/ervaringen/wooning-20

https://opiness.nl/review/wooning-8

 

 

 

 

Lees de reacties of reageer zelf op dit artikel