De onafhankelijke website over keukens

Wie op zoek is naar een keuken, keukenkraan of keukenapparaat, heeft de keuze uit talloze verschillende merken, modellen en kleuren. De keuze is immens groot. De consument wil immers wat te kiezen hebben.

KeukenErvaringen.nl heeft daarover z’n twijfels. Wij zijn van mening dat consumenten door de vele mogelijkheden alleen maar in de war gebracht worden. Want welk apparaat is nu beter? En welk merk biedt meer waar voor je geld?
Daar komt nog bij dat veel keukenzaken en keukenfabrikanten de verschillen tussen al die apparaten nauwelijks kunnen uitleggen. Ze introduceren nieuwe producten omdat ze met hun tijd mee moeten. Maar wat er daadwerkelijk verbetert blijft onduidelijk. Daar wil KeukenErvaringen.nl wat aan doen.

KeukenErvaringen.nl is dé onafhankelijke website over keukenzaken, keukens en keukenapparatuur. Op onze website vind je wekelijks nieuwsberichten over de nieuwste snufjes in keukenland. Daarnaast bieden we je handige achtergrondartikelen, uitgebreide tests en beoordelingen van keukenzaken. KeukenErvaringen.nl is daarmee de eerste en enige website die onderzoekt, schrijft, recenseert en publiceert over alles wat met keukens te maken heeft.

Onafhankelijke keukenwebsite

Om je zo goed mogelijk te voorzien van onafhankelijk keukennieuws en van eerlijke beoordelingen van keukenzaken, is KeukenErvaringen.nl toegewijd aan onafhankelijkheid. Dit betekent dat je op onze website geen gesponsorde artikelen zult tegenkomen. Wel bieden we evenwichtige reviews van keukenzaken en keukenproducten. We schromen niet om zowel positieve als negatieve punten te noemen. We hebben immers een goede naam hoog te houden!

Juridisch

Voor informatie die keukenervaringen.nl weergeeft die afkomstig is van andere websites, aanvaarden wij geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor de inhoud van die informatie. Wanneer er veranderingen plaatsvinden op die websites, kan het voorkomen dat de informatie op onze website nog niet is aangepast aan die wijzigingen. Vanzelfsprekend streven wij ernaar om onze broninformatie zo correct en adequaat mogelijk weer te geven. Onze artikelen en onderzoeken worden geschreven door onafhankelijke onderzoekers. Wij spannen ons ervoor in om zo objectief en neutraal mogelijk om te gaan met beschikbare informatie. Op dit punt wordt dan ook elke aansprakelijkheid uitgesloten, tenzij sprake is van opzet of grove nalatigheid.

Alle tekst- en beeldinformatie op de onze website is auteursrechtelijk beschermd. Het auteursrecht van deze site berust bij www.keukenervaringen.nl. De website van www.keukenervaringen.nl is uitsluitend bedoeld voor eigen gebruik en mag niet worden gebruikt voor commerciële doeleinden, zonder schriftelijke toestemming van www.keukenervaringen.nl. De website van www.keukenervaringen.nl mag op geen enkele onrechtmatige manier gebruikt worden of gebruikt worden op een manier die schade kan toebrengen aan keukenervaringen.nl

Beoordelingen en reviews van keukenzaken

Als keukenkoper en keukengebruiker heb jij de beste ervaring met bepaalde keukenzaken en keukenapparatuur. Je kunt je ervaringen delen op één van de reviewsites welke je in dit artikel kunt terugvinden. Bovendien kun je onder ieder artikel je eigen visie op de inhoud van het artikel geven. Zo houd je ons én de keukenbranche scherp.

Jouw eigen keukenervaring

Heb jij een goed idee, wil je jouw verhaal kwijt of heb je wat anders te vertellen? KeukenErvaringen.nl staat ervoor open! Op basis van jouw verhaal schrijven wij graag een goed artikel. Wij staan ook open voor gastblogs. Neem daarvoor gewoon even contact met ons op!