Bruynzeel keukens

Bruynzeel-keukens-logo

Historie

Bruynzeel Keukens heeft een lange geschiedenis in Nederland en is meer dan 100 jaar geleden opgericht door Cees Bruynzeel sr. Hij begon in 1897 met een stoomtimmerfabriek in Rotterdam. Na een grote brand in 1919 moest de fabriek verhuizen naar Zaandam. Zijn directe buren waren Verkade en de Albert Heijn. Met een nieuwe vestiging bloeide het bedrijf op en werden er nieuwe producten toegevoegd. In 1925 werd de eerste showroom geopend met Bruynzeel vloeren. Zijn twee zonen komen in de jaren 20 ook bij het bedrijf werken. Cees jr. besluit een nieuwe fabriek te openen voor massaproductie. Vanaf 1937 richt het bedrijf zich voor het eerst op keukens. Er wordt een Nederlandse topontwerper bijgehaald voor het ontwerpen van de keukens: Piet Zwart. Hij ontwerpt de eerste industriële keuken van Burynzeel. Dit was het begin van de beroemde naam Bruynzeel keukens. In het jaar 2000 heeft het bedrijf 15 miljoen keukens geproduceerd. Het bedrijf besluit in 2000 een showroom te openen in het Belgische Stevens Woluwe. In 2012 bestaat het bedrijf officieel 115 jaar en dit wordt gevierd met nieuwe winkels in Nederland en België. In Nederland zijn er 35 vestigingen van Bruynzeel Keukens te vinden. De keukens worden nog steeds geproduceerd in een Nederlandse fabriek.

Het aanbod

Bruynzeel heeft in verschillende prijsklasse een keuken beschikbaar. Er zijn keukens onder de € 5.000 en keukens boven de € 10.000. Gemiddeld kost een keuken tussen de € 5.000 en € 10.000. Uiteraard is de prijs afhankelijk van uw wensen. Een grote keuken kost uiteraard meer geld. U kan tevens kiezen uit verschillende stijlen. Van modern tot klassiek of landelijk alles is mogelijk. Er is ook een ruime keuze uit apparatuur. U kan bij een nieuwe Bruynzeel keuken kiezen uit de volgende merken: Pelgrim, ATAG, Miele en zelfs Bruynzeel eigen merk apparatuur. Afhankelijk van uw budget kan de apparatuur hierop aangepast worden.

Vestigingen Bruynzeel keukens

De vestigingen liggen verspreid over Nederland. U komt in de volgende plaatsen een vestiging tegen: Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam Villa Arena, Amsterdam Westpoort, Apeldoorn, Assen, Barendrecht, Bergen op Zoom, Breda, Cruquius, Delft, Den Haag Hogewal, Den Haag Megastores, Dordrecht, Duiven, Gouda, Groningen, Haarlem, Heerlen, Hengelo, ’s-Hertogenbosch, Leiderdorp, Middelburg, Nijmegen, Roosendaal, Rotterdam Alexandrium, Rotterdam Bigshops Dakpark, Sneek, Son, Spijkenisse, Utrecht, Waalwijk, Zaandam en Zwolle. In Bergen op Zoom is ook een Bruynzeel outlet waarin de oude collectie verkocht worden. De vestigingen zijn elke werkdag geopend en een aantal vestigingen hebben ook koopzondag. Elke vestiging heeft één dag in de week koopavond dit is op donderdag of vrijdag. Een aantal vestigingen zijn op maandag gesloten. Voor de actuele openingstijden en koopzondagen kan u kijken op de website van Bruynzeel Keukens.

Klantervaringen

Op de website van Bruynzeel keukens kunnen klanten een recensie achterlaten. De recensies worden geregeld door The Feedback Company. Gemiddeld scoort Bruynzeel Keukens een 8,7. Op de website van Qasa scoort Bruynzeel geen voldoende met een 4,7. Bij Wugly kunnen klanten per vestiging een recensie achterlaten. Gemiddeld scoort Bruynzeel een 6,3.

The Feedback company

Qasa reviews

Wugly reviews

Lees de reacties of reageer zelf op dit artikel