Keukenmaxx

Keukenmaxx

Keukenmax is een keukenwinkel speciaal gericht op het combineren van design met lifestyle. Een keuken moet er volgens hun norm niet alleen goed uitzien, maar ook perfect zijn voor dagelijks gebruik. Het bedrijf Keukenmax is vrij jong, maar heeft al wel vier vestigingen in Nederland. Achter het bedrijf zit een ervaren kracht. Het keukenconcept is namelijk onderdeel van DMG Nederland. DMG is ooit begonnen met Mandemakers keukens in 1978. Uiteindelijk is dit uitgegroeid met meerdere winkels en concepten op het gebied van keukens. Keukenmax is er hier één van en is een zelfstandige keukenwinkel binnen DMG.

Het keukenaanbod van Keukenmaxx

Keukenmax werkt met vier merkkeukens die op maat van je wensen ontworpen worden. Je kan kiezen uit merken als Siematic, Next125, XXline en New Classixx. Elk merk is verkrijgbaar in een ander prijssegment. Siematic zit bijvoorbeeld in een hoog prijssegment, maar Xxline biedt betaalbare kwaliteit. Je kan zo binnen je eigen budget en stijl een keuken uitzoeken. De designs van Keukenmax staan vooral bekend om hun strakke en tijdloze design. De keukens misstaan niet in een moderne woning. Uiteraard kan je ook voor A-merken keukenapparatuur kiezen als je een keuken samenstelt bij Keukenmax. Je kan kiezen uit de volgende merken voor in je nieuwe keuken: Whirlpool, KitchenAid, Miele, AEG, ATAG, Bauknecht, Bosch, Siemens, Smeg, Neff, Gaggenau en Viking.

4 vestigingen van Keukenmaxx

Ondanks dat Keukenmax nog niet heel lang bestaat zijn er vier vestigingen in Nederland. Er is een vestiging in Barendrecht, Etten-Leur, Hoofddorp en Reeuwwijk. De winkels zijn dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00. Op maandag gaan de winkels om 12.00 open. Op vrijdagavond is er in alle vestigingen koopavond en zijn de winkels tot 21.00 geopend. Regelmatig wordt er ook een koopzondag georganiseerd. Dit verschilt per vestiging. Op koopzondag zijn de vestigingen geopend van 11.00 tot 18.00. De koopzondagen staan op de website aangegeven.

Klantervaringen over Keukenmaxx

Op de website van Keukenmax staan de klantenervaringen via Trustpilot. Gemiddeld scoort de keukenwinkel een 8,7 op hun eigen website. Op de kritische onafhankelijke website Qasa scoort Keukenmax niet goed. Het bedrijf krijgt een 4,7 op de site van Qasa. Op de onafhankelijke website Opines kunnen klanten ook een review per vestiging achterlaten. Keukenmax scoort hier gemiddeld een 8,1. De vestiging in Reeuwijk heeft de hoogste score met een 8,3.

Lees de reacties of reageer zelf op dit artikel