Keukenvision

Keukenvision

Keukenvision helpt mee om op basis van uw wensen uw droomkeuken te ontwerpen. Eerst gaat u in de showroom aan de slag om uw droomkeuken te ontwerpen. Na het opstellen en tekenen van uw droomkeuken krijgt u de prijs te zien. Vervolgens kan u op basis van uw budget apparatuur uitzoeken om toch binnen uw budget uit te komen. Zo is het voor iedereen mogelijk om een droomkeuken te ontwerpen. Aan elk detail wordt gedacht en er zijn nooit standaard oplossingen voor een keuken van Keukenvision.

Het keukenaanbod van Keukenvision

Keukenvision heeft een eenvoudige keuken vanaf € 4.000. Het keukenbedrijf zit in het laag en middensegment. Vrijwel elk type keuken kan door het bedrijf geleverd worden. Je kan hierbij denken aan een moderne design keuken tot een landelijke keuken voor in een woonboerderij. Van klassiek tot trendy echt alles is mogelijk. De keukens worden in de eigen fabriek gebouwd, waardoor de kosten laag gehouden worden. In de uitgebreide showroom zijn de verschillende stijlen en keukenapparatuur te bekijken. U kan bij Keukenvision kiezen uit merken als: Atag, AEG, Siemens, Zanussi, Pelgrim, Bauknecht, Quooker, Miele en Whirlpool.

Vestigingen Keukenvision

Keukenvision heeft in totaal vijf vestigingen in Nederland. Er is een vestiging in Apeldoorn, Bunnik, Dordrecht, Elst en Naaldwijk. Elke vestiging is van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.30 geopend. Alleen de vestiging in Naaldwijk is op maandag gesloten. Op zaterdag zijn de vestigingen van 10.00 tot 17.00 geopend. Op donderdag is er in elke vestiging koopavond tot 21.00. Op vrijdag is er in Naaldwijk een koopavond tot 21.00. Het is slim om bij de vestiging vooraf een afspraak te maken met een keukenspecialist. De keuken wordt met de hulp van de specialist op maat ontworpen.

Klantervaringen Keukenvision

Op de onafhankelijke website Qasa worden de klantervaringen van klanten verzameld. Gemiddeld scoort Keukenvision een 8,4 op deze kritische website. Per vestiging kan hier een recensie worden achtergelaten. Op de website klanten vertellen kan er ook onafhankelijk een recensie achtergelaten worden. Op deze site scoort Keukenvision gemiddeld een 8,1.

Lees de reacties of reageer zelf op dit artikel