Keukenwarenhuis

Keukenwarenhuis

Keukenwarenhuis is een Nederlandse keukenwinkel met meer dan 50 jaar ervaring. In 1964 begon het bedrijf ooit vanuit een kleine werkplaats in Ter Aar met het maken van keukens. Alle keukens werden op bestelling in elkaar gezet en op maat gemaakt. In 1969 kreeg Keukenwarenhuis voor het eerst een echte showroom. De keukens werden nu niet meer zelf gemaakt, maar geïmporteerd uit Duitsland. Het bedrijf groeide uit tot een echt familiebedrijf. Inmiddels staat de kleinzoon van opa aan het roer en heeft Keukenwarenhuis twee vestigingen in Nederland. Er is een vestiging in Dordrecht en in Ter Aar. Iedere keuken wordt nog steeds net als vijftig jaar geleden op maat gemaakt.

Het keukenaanbod

Keukenwarenhuis werkt nog steeds nauw samen met een Duitse fabriek voor het maken van maatwerk keukens. Doordat iedere keuken op maat gemaakt wordt kunnen er diverse stijlen geleverd worden. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een mooie landelijke keuken tot een strakke design keuken. Zelfs de industriële keuken behoort tot de mogelijkheden. Doordat er een ruime keuze is uit keukenfrontjes en werkbladen is vrijwel iedere stijl mogelijk. De kleuren kunnen volledig aangepast worden aan de stijl van je woning. Bij het opstellen van je keuken wordt er ook rekening gehouden met de apparatuur die je er graag in wil hebben. Zo zorgen we altijd voor een logische indeling van de keukenapparatuur. Bij het uitzoeken van keukenapparatuur kan je kiezen uit verschillende A-merken zoals: AEG, ATAG, Bauknecht, Baumatic, Boretti, Bosch, Etna, Pelgrim, Inventum en Whirlpool.

2 Vestigingen van keukenwarenhuis

Er zijn in totaal twee vestigingen van Keukenwarenhuis in Nederland. De grootste showroom is te vinden in Ter Aar. Er staan hier 114 showroomkeukens opgesteld. Deze vestiging zit in de showroom van Zitmaxx woonmeubelen. Naast de vestiging in Ter Aar is er nog één in Dordrecht. Dit is een showroom van 2.500 m2 en heeft 61 keukens opgesteld. De vestiging in Ter Aar is iedere dag geopend behalve op zondag. Doordeweeks is de winkel van 10.00 tot 18.00 geopend en op zaterdag van 09.00 tot 18.00. Vooraf een afspraak maken is mogelijk. In Ter Aar is er soms een speciale koopzondag. Dit wordt altijd aangekondigd. De vestiging in Dordrecht heeft dezelfde openingstijdens als Ter Aar en is op zondag altijd gesloten.

Klantervaringen keukenwarenhuis

Op de eigen website van Keukenwarenhuis worden de ervaringen van klanten verzameld. Gemiddeld scoort het bedrijf hier een 9. Op de onafhankelijke klantervaringen website Qasa worden ook ervaringen verzameld. Op de website van Qasa scoort Keukenwarenhuis een 8,9. Dit is een vrij kritische website waar het bedrijf dus hoog scoort met diverse reviews.

 

http://www.keukenwarenhuis.nl/home/shopreviews

http://www.qasa.nl/ervaringen/keukenwarenhuis-172

 

 

 

 

 

Lees de reacties of reageer zelf op dit artikel