KüchenTreff

Logo-Kuchentreff

Küchen Treff is een van oorsprong Duits bedrijf. Duitsland is in één ding ongelofelijk goed en dat is het maken van Duitse kwaliteitskeukens. Uiteraard komen de keukens uit hun eigen fabriek. Door zonder tussenpersonen te werken en direct uit Duitsland te leveren kunnen er scherpe prijzen gerekend worden.Twintig jaar geleden werd de eerste showroom in Duitsland geopend. Al snel begon de formule zich uit te rollen over Europa. Op 1 mei 2013 werd de eerste vestiging in Nederland geopend. Er zijn inmiddels al meer dan 60 bedrijven die besloten hebben om onder de naam Küchen Treff keukens te verkopen. De Nederlandse dealers hebben zich aangesloten bij de organisatie Küchen Treff. Ze mogen hierdoor tegen een scherpe prijs keukens inkopen en verkopen. Officieel heeft het bedrijf zelf geen vestigingen, maar alleen dealers.

Het keuken aanbod KüchenTreff

De keukens vallen vooral in het budget segment. Als je op zoek bent voor kwaliteit tegen een scherpe prijs, dan kom je hier uit. Een heel simpel keukenblok is verkrijgbaar vanaf € 500. Gemiddeld liggen de prijzen tussen de € 2000 en € 5000 voor een nieuwe keuken. Je kan kiezen uit verschillende stijlen. Küchen Treff verkoopt voornamelijk moderne, landelijke en design keukens. Hierbij gaat de keukenzaak mee in de laatste trends. De keukens worden standaard inclusief basis apparatuur geleverd. Dit zit in de prijs inbegrepen. Er zijn ook een aantal keukens die boven het budget segment vallen tot maximaal € 10.000.

Vestigingen keukenzaken

Küchen Treff heeft geen eigen showrooms, maar dealers. Ze werken samen met bedrijven die de keukens graag willen verkopen. De winkels zitten verspreid over het land met in totaal meer dan 60 verschillende dealers. De winkels hebben allemaal een moderne showroom en ruime openingstijden.

Klantervaringen KüchenTreff

Voordat je een keuken aanschaft bij Küchen Treff wil je natuurlijk weten wat je precies in huis haalt. Op het internet zijn er klantervaringen te vinden over de winkelketens en keukens. De onafhankelijke beoordelingssite Qasa beoordeeld de formule per vestiging. Vooral omdat het om aparte dealers gaat is een losse beoordeling belangrijk. Een aantal vestigingen hebben tot op heden nog geen beoordeling of scoren net voldoende. Een andere onafhankelijke website is Opiness waar klanten recensies per vestiging kunnen achterlaten. Een aantal vestigingen zijn hier beoordeeld waaronder KeukenTreffer Amsterdam. Via deze website scoort het bedrijf een 6,4.

https://opiness.nl/review/keukentreffer/

Lees de reacties of reageer zelf op dit artikel