Piet Klerkx

Piet-Klerkx

Al meer dan 90 jaar is Piet Klerkx de specialist op het gebied van wonen in Nederland. De winkel is vooral bekend als woonwinkel, maar in twee vestigingen kan je ook terecht voor een nieuwe keuken. Eventueel kan de keuken zelfs aangepast worden op de stijl van je nieuwe interieur. Piet Klerkx begon ooit als meubelzaak in Waalwijk in 1929. Piet Klerkx begon al snel te groeien en heeft in 1960 zes vestigingen. Eind jaren 60 bedenkt hij de eerste woonboulevard van Nederland. Na het overlijden van Piet Klerkx, neemt zijn zoon Bert de zaak over in 1979. Hij bouwt de woonwinkel uit met meerdere formules en keukenwinkels. Piet Klerkx is inmiddels ook onderdeel van DMG. Dit is de reden dat ze naast meubels ook keukens aanbieden.

Het keukenaanbod van Piet Klerkx

Naast een nieuw interieur kan je bij Piet Klerkx terecht voor een nieuwe keuken. Deze kan helemaal naar wens ontworpen worden. De keuken wordt niet alleen door ons ontworpen, maar ook vakkundig geïnstalleerd. Alle bekende merken zijn dankzij de samenwerking met DMG bij Piet Klerkx verkrijgbaar. U kan hierbij denken aan merken zoals: Siemens, Next125, Bora, maar ook de huiscollectie die speciaal voor Piet Klerkx ontworpen is. Je kan de keuken in verschillende woonstijlen laten ontwerpen. Voor de apparatuur wordt er alleen gekozen uit diverse A-merken. Je kan kiezen uit: Whirlpool, Siemens, Miele en Bauknecht. De keukens van Piet Klerkx zitten over het algemeen in een wat duurder prijssegment.

Piet Klerkx heeft 2 vestigingen

In twee Piet Klerkx vestigingen is het op dit moment mogelijk om je keuken te laten ontwerpen. Je kan terecht in de vestiging in Waalwijk en Amersfoort. De vestiging in Waalwijk is tevens de XXL vestiging van Piet Klerkx. De winkel is bijna het hele jaar door geopend. Van maandag tot en met zondag kan je in de winkel terecht. De winkel in Waalwijk is iedere dag van 10.00 tot 18.00 geopend. Op vrijdag is er koopavond en zijn ze tot 21.00 geopend. Op zondag gaan ze alleen een uur later open. De vestiging in Amersfoort is ook iedere dag geopend van 10.00 tot 18.00. Op zondag en maandag gaat de vestiging alleen pas om 12.00 open. Op vrijdagavond is er koopavond tot 21.00.

Klantervaringen van Piet Klerkx

Op de website van Piet Klerkx staan de klantervaringen via Trustpilot. Dit is een onafhankelijke website waar klanten een recensie kunnen achterlaten. Via deze website scoort Piet Klerkx een 8,9. Via de onafhankelijke website van Qasa zijn de klanten een stuk kritischer op de keukens van Piet Klerkx. De website scoort hier een 4,3. Er moet wel als kanttekening gezegd worden dat er hier minder recensies te vinden zijn als op Trustpilot.

https://nl.trustpilot.com/review/www.pietklerkx.nl

http://www.qasa.nl/ervaringen/piet-klerkx-badkamers-en-keukens-110

 

 

 

 

Lees de reacties of reageer zelf op dit artikel