Tulp keukens

Tulp-keukens-logo

Historie

Tulp Keukens is een echt Nederlands bedrijf. Het bedrijf is opgericht in 1977 in Rijssen. In 1984 besloot Tulp keukens dat ze meer maatwerk wilde gaan leveren. Om dit te realiseren werd er een eigen fabriek gebouwd in Nederland. Elke keuken wordt op maat gemaakt in de fabriek in Rijssen. Doordat een keuken geen lopendebandwerk is kan echt alles op maat geproduceerd worden. Zelfs de meest innovatieve keukenontwerpen kunnen hier gemaakt worden. Voordat u een keuken door Tulp laat maken kunt u een rondleiding krijgen in de fabriek. U ziet precies hoe uw nieuwe keuken tot stand komt. Ondanks dat de keukens uit eigen fabriek komen wordt de montage nog steeds uitbesteed.

Het keuken aanbod 

Tulp Keukens zit qua prijs in het middensegment keukens. U komt dus geen budget keukens tegen. In de showroom krijgt u een idee van de mogelijkheden in huis. U kan bijvoorbeeld kiezen voor een landelijke uitstraling of een moderne strakke keuken. De keukens staan bekend om hun strakke vormgeving met oog voor detail. Elke keuken is uitgerust met hightech apparatuur. Tulp Keukens werkt met ATAG, Bosch, Bauknecht, Bora, Novy en Whirlpool. Uiteraard kan u zelf bepalen welke apparatuur u in de keuken verwerkt wil hebben. Als u geen groot budget heeft kan Tulp adviseren om andere apparatuur uit te kiezen. U krijgt op deze manier de kwaliteit van een Tulp keuken tegen een lagere prijs.

Vestigingen van Tulp keukens

Tulp Keukens heeft 11 vestigingen verspreid over Nederland. De vestigingen zijn te vinden in: Veendam, Breda, Rijssen, Amersfoort, Spakenburg, Veenendaal, Woerden, Amsterdam, Heerhugowaard, Rotterdam en Son. De winkels zijn iedere dag geopend van 10.00 tot 17.00. De vestigingen hebben één dag in de week koopavond waarbij ze tot 21.00 geopend zijn. Breda, Amsterdam, Rotterdam en Son zijn regelmatig ook op zondag open. Een aantal vestigingen zijn op maandag gesloten. Voor de actuele openingstijden kan u op de website van Tulp keukens kijken.

Klantervaringen

Op de website van Tulp keukens kunnen klanten via Trustpilot een recensie achterlaten. Gemiddeld scoort de winkel een 8,3. Bij Qasa.nl scoort de keukenboer iets minder positief namelijk een 5,0. Op de website van Wugly kunnen alle vestigingen apart beoordeeld worden. Gemiddeld scoort Tulp op deze site een 6,4.

Qasa reviews

wugly reviews

Trustpilot tulp keukens

Lees de reacties of reageer zelf op dit artikel